Haber
2012-02-27 06:29:37
28 Subat’in Siyaseten Magduru Necmettin Erbakan’dir

Egitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Baskani Ahmet Gündogdu, Necmettin Erbakan’a haksizlik yapanlarin ancak cenazesinde özür dileyebildigini söyledi.

Gündogdu, Genel Yönetim Kurulumuz ile birlikte, Saadet Partisi Ankara Il Baskanligi tarafindan Kizilay Metro Sanat Galerisi’nde açilan ‘Prof. Dr. Necmettin Erbakan Fotograf Sergisi’nin açilisina katildi. Gündogdu, burada yaptigi konusmada, fotograflara bakinca Türkiye’nin geçmis tarihini yeniden görme imkâni bulduklarini belirterek, “Bugün net olarak görüyoruz ki, Erbakan’in ömrü emperyalizmle mücadeleyle geçmistir. Gerek içerde gerek disarida her türlü kirli islerle, kisilerle kavgayla geçmistir” dedi.

Erbakan’in ülke sevgisinin Basbakanlik makaminin üstünde oldugu için, bu görevi biraktigini ifade eden Gündogdu, ülkeyi kaosa sürüklemek isteyenlere karsi sabirla mücadele ettigini kaydederek, 28 Subat döneminin basörtülüler basta olmak üzere binlerce magdur olusturdugunu, siyaseten en büyük magdurun ise Necmettin Erbakan oldugunu vurguladi.

Necmettin Erbakan’in ömrünün içerde ve disaridaki vesayetçilerle mücadeleyle geçtigini dile getiren Gündogdu, Erbakan’in yetistirdigi siyasetçilerin bu görevi sürdürdügünü ifade etti.

Necmettin Erbakan’in Islam dünyasinin birlik ve beraberligini önemsedigini, bunu yaparken, maddi ve manevi kalkinmaya da agirlik verdigini söyleyen Ahmet Gündogdu, “Erbakan’in dünya mazlumlari ve Müslümanlari için verdigi mücadelenin önemini bugün daha iyi anliyoruz. Basbakanligi döneminde hem milletimizin hem de memurlarin hamisi oldugunu gördük. Emperyalizme karsi verdigi mücadele, Müslümanlarin ittihadi için yaptigi çalismalar, akittigi terler, bizim degerler anlayisimiz adina çok önemli ve kayda degerdir” seklinde konustu.

Necmettin Erbakan’in aklin ve ruhun, medeniyet degerlerimizle teknolojinin birlikte ele alinmasini önemsedigini belirten Gündogdu, “Medeniyet degerlerimizle teknolojinin birlikte ele alinmasina çok önem verirdi. Her açidan küresel güç vizyonuna öncülük ediyordu” ifadelerini kullandi.

Erbakan’in hizmetlerinin unutulmayacaginin altini çizen Gündogdu, Necmettin Erbakan isminin Sinop Üniversitesi veya Konya’daki üniversitelerden birine verilmesini istedi. 





MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen