Haber
2011-02-17 06:22:38
4. Olagan Genel Kurulumuzu Yapiyoruz

14 Subat 1992 tarihinde Mehmet Akif Inan tarafindan kurulan ve bugün durusu, ufku, misyonu, vizyonuyla Türkiye’nin egitim hizmet alaninda en saygin ve en büyük sivil toplum kurulusu konumunda bulunan Egitim-Bir-Sen’in 4. Olagan Genel Kurulu 19-20 Subat 2011 tarihlerinde yapiliyor.

 

Yurt genelinde örgütlü, 170 bini bulan üye sayisiyla egitim hizmet kolunda ‘Genel Yetkili Sendika’ olmaya dogru adim adim yaklasan Egitim-Bir-Sen, dogudan batiya, kuzeyden güneye yurdun her bölgesinde hakkin, adaletin, emegin ve özgürlügün savunucusu olmustur.

 

Yetkili olmadigi halde etkili bir sendikacilik yapan, önemli çalismalara imza atarak egitimin ve egitim çalisanlarinin sorunlarina dikkat çeken ve çözüme yönelik öneriler sunan Egitim-Bir-Sen’in iki yildir Milli Egitim Bakanligi’nda yetkili sendika olarak elde ettigi kazanimlar, genel yetkili sendika oldugunda yapacaklarinin bir göstergesidir.

 

Üyelerinin sosyal ve meslekî gelisimlerini saglamanin yanisira Türkiye’nin daha demokratik, özgürlüklerin daha fazla yasanabildigi bir ülke haline dönüstürülmesini saglamak için de yogun çaba sarf eden Egitim-Bir-Sen, emek, özgürlük ve demokrasi konusunda toplumun tüm katmanlarinin kalici bir duyarliliga sahip olmasi için gösterdigi çabayi artirarak devam ettirecektir.

 

19 Subat Cumartesi günü saat 10.00’da, Milli Egitim Bakanligi Sura Salonu’nda, Milli Egitim Bakani Nimet Çubukçu ve YÖK Baskani Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan’in yani sira çok sayida milletvekili, bürokrat ve sivil toplum kurulusu temsilcisinin katilimiyla gerçeklesecek Genel Kurulumuz, 20 Subat 2011 Pazar günü Baskent Ögretmenevi’nde devam edecek.

Demokrasi söleni havasinda geçecek Genel Kurulumuz, KON TV’den canli yayinlanacak.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen