Haber
2010-06-10 07:21:20
‘Mavi Marmara’da Yaralanan Gönüllülere Ziyaret

Memur-Sen ve Egitim-Bir-Sen Genel Baskani Ahmet Gün- dogdu, Gazze’ye insani yardim tasiyan Mavi Marmara gemisine Israil’in düzenledigi operas- yonda yaralanan gönüllüleri, tedavi altina alindiklari Atatürk Egitim ve Arastirma Hasta- nesi’nde ziyaret etti.

 

Memur-Sen Genel Basin ve Halkla Iliskiler Sekreteri Halit Ortaköy, Egitim ve Dis Iliskiler Sekreteri Ahmet Kaytan’la birlikte hastanede yaralilari tek tek ziyaret ederek, ‘geçmis olsun’ diyen Gündogdu, yardim gemilerinde yer alanlarin her türlü övgüye layik oldugunu kaydetti.

 

Terörist devlet Israil’in bu sifatina haydutluk ve korsanligi da ekleyerek Mavi Marmara’ya operasyon yaptigini hatirlatan Gündogdu, sunlari söyledi:

“Hiç bir silahi olmayan, insani yardim götürmenin disinda bir düsüncesi olmayan insanlara uluslararasi sularda her türlü hukuku göz ardi ederek, saldiri düzenlemek bir gözü dönmüslüktür, gözünü kan bürümüslüktür, insanliktan nasibini alamamisliktir. Artik Israil yaptiklarinin hesabini vermeli, NATO ve BM de, aldiklari kararlari uygulama kararliligini göstermelidir. Kulak çekmeyle geçistirilmeyecek bir olayla karsi karsiya oldugumuzun farkinda olunmasi gerekmektedir.”

 

Israil askerlerinin öldürmek ya da sakat birakmak amaciyla saldirida bulundugunu ifade eden yaralilar ise, hayatini kaybedenlerin üzüntüsünü içlerinde yasadiklarini, ugruna verdikleri mücadelenin olumlu gelismelere sebep olmasini ümit ettiklerini dile getirdiler.

 

Yarali yardim gönüllüleri, ziyaretlerin, yaptiklari isin önemini bir kez daha ortaya koyduguna dikkat çekerek, Gündogdu’ya, ziyaretinden dolayi tesekkür ettiler.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen