Haber
2012-09-18 07:31:53
Aci Haber Bu Sefer Bingöl’den Geldi

Türkiye, Bingöl’den gelen aci haberlerle bir kez daha sarsildi. Önceki gün Bingöl-Karliova yolu Hacilar köyündeki menfezin altina konulan bomba, polisleri tasiyan midibüsün geçisi sirasinda agaçlik bölgeye uzatilmis kabloyla patlatildi. Aracin ikiye bölündügü saldirida 8 polis olay yerinde sehit olurken, 7 polis memuru ile bir kiz çocugu da yaralandi.

Bugün ögle saatlerinde ise, PKK’li teröristler tarafindan askeri konvoyun geçisi sirasinda yapilan saldirida 10 askerimiz sehit olurken, 63 askerimiz ise yaralandi.

30 yildir süren kanli eylemlerine ragmen sonuç alamayan terör örgütü, son eylemleriyle sivil, asker, polis ayrimi yapmadan kanli yüzünü bir kez daha gösterdi. Milletimizin birlik ve beraberliginin, yüregimizi yakan bu kanli saldirilarin amacina ulasmasina izin vermeyecegi bilinmelidir.

Asirlara dayanan kardeslik bagimizi her seferinde hedefine koyan kanli örgüt, 30 yil önce oldugu gibi bugün de beyhude bir arayis içinde oldugu gerçegiyle karsi karsiyadir. Bu bilinçle serseri bir mayin misali hedef gözetmeksizin saldirmasi, son çirpinislarinin açik bir göstergesidir. Bunun yaninda Türkiye’nin gücü ve istikrarindan rahatsiz olan kimi güçler, PKK gibi bir taseronla bölgesel güç olma yolundaki ülkemizi kararliligindan alikoyamayacaklarinin farkina varmalidir.

Egitim-Bir-Sen olarak, sehitlerimize rahmet, acili ailelerine ve milletimize bassagligi, yaralilara da acil sifalar diliyoruz. 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen