Haber
2011-04-17 07:23:08
Ahmet Gündogdu, Güven Tazeledi; Yeniden Genel Baskan Seçildi

Memur-Sen 4. Olagan Genel Kurulu’nda Ahmet Gündogdu, yeniden baskan seçildi. Karayollari Genel Müdürlügü Konferans Salonu’nda dün baslayan Genel Kurul, bugün Baskent Ögretmenevi’nde yapilan seçimle sona erdi. Seçim sonucu Egitim Bir-Sen Genel Baskani Ahmet Gündogdu, yeniden Memur-Sen Genel Baskani seçilirken, Toç Bir-Sen Genel Baskani Günay Kaya Genel Sekreter, Saglik-Sen Genel Baskani Metin Memis Genel Teskilatlanma Sekreteri, Diyanet-Sen Genel Baskani Mehmet Bayraktutar Genel Mali Sekreter, Enerji Bir-Sen Genel Baskani Haci Bayram Tonbul Genel Mevzuat ve Toplu Sözlesme Sekreteri, Halit Ortaköy Basin ve Iletisim Sekreteri, Ahmet Kaytan ise Genel Egitim ve Sosyal Iliskiler Sekreterligi’ne seçildi.

 

Sonuçlarin açiklanmasindan sonra bir konusma yapan Ahmet Gündogdu, kendisi ve ekibini Memur-Sen Yönetim Kurulu’na seçen delegelere tesekkür etti. Memur-Sen Genel Kurullari’nin bir demokrasi söleni seklinde geçtigini söyleyen Gündogdu, “Üç yil önce Memur-Sen Genel Baskanligi’na seçilirken verdigimiz bütün sözleri yerine getirdik. Memur-Sen’i hak ettigi yere tasidik. Bu dönemde de, Yönetim Kurulumuzla birlikte Memur-Sen’in kamu sendikaciligindaki farkini hissettirmeye devam ederken, yurt disinda da en iyi sekilde temsil etmek için çalisacagiz” seklinde konustu.

 

Seçim sonuçlarinin açiklanmasina kadar kendilerine yöneltilen yapici elestirilerden faydalanacaklarini söyleyen Gündogdu, “3 yillik yönetim vaadimizde, 750 bin üye hedefimiz var. Bundan daha önemlisi, hem üyelerimize, hem ülkemize, hem dünya mazlumlarina daha güçlü hizmet etme gayretimiz var. Yolumuz uzun, birikimlerimiz bu uzun yolculugu kisa sürede kat etmeye müsait. Ortak akil mitingleri, Filistin mitingleri, referandum çalismalarimizla ülkeye olan borcumuzun bir kismini ödedik. Simdi yeni seyler söyleyerek yola devam etme zamani” dedi.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen