Haber
2010-01-26 05:50:53
Ahmet Yildiz’in Cenazesi Defnedilmek Üzere Istanbul’a Ugurlandi

Memur-Sen Genel Teskilat- lanma Sekreteri ve Diyanet-Sen Genel Baskani Ahmet Yildiz’in naasi, bugün Ikindi Namazi’ni müteakip Kocatepe Camii’nde yüzlerce seveninin katildigi cenaze namazinin ardindan Istanbul’a ugurlandi.

 

Geçirdigi iç kanama nedeniyle dün vefat eden Yildiz’in Ankara Kocatepe Camii’ndeki cenaze törenine; Diyanet’ten Sorumlu Devlet Bakani Faruk Çelik, Diyanet Isleri Baskani Ali Bardakoglu, Baskan Yardimcisi Mehmet Emin Özafsar, Saadet Partisi Genel Baskan Yardimcisi ve Adalet eski Bakani Sevket Kazan,  Saadet Partisi Genel Baskan Yardimcisi Ertan Yülek, Saadet Partisi Genel Idare Kurulu Üyesi Seref Malkoç, BBP Genel Baskani Yalçin Topçu, Hür Parti Genel Baskani Yasar Okuyan, Memur-Sen ve Egitim-Bir-Sen Genel Baskani Ahmet Gündogdu ve Memur-Sen Yönetim Kurulu üyeleri, Memur-Sen eski baskanlarindan Fatih Ugurlu, Ahmet Aksu, Memur-Sen’e bagli sendikalarin genel baskanlari ve yönetim kurulu üyeleri, Diyanet-Sen Onursal Baskani Ismail Karakaya, Hak-Is Genel Baskani Salim Uslu, Hizmet-Is Genel Baskani Mahmut Arslan, Kamu-Sen Genel Baskani Bircan Akyildiz ve Yönetim Kurulu üyeleri, Bask Genel Baskani Resul Akay ve Yönetim Kurulu üyeleri, Kibris Din-Gör-Sen Baskani Süleyman Dere ve Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Çakir, Genel Sekreterimiz Halil Etyemez, Genel Mali Sekreterimiz Ahmet Özer, Genel Teskilatlanma Sekreterimiz Erol Battal, Genel Basin Yayin Sekreterimiz Hidir Yildirim, Genel Egitim ve Sosyal Isler Sekreterimiz Esat Tektas, Genel Mevzuat ve Toplu Görüsme Sekreterimiz Ramazan Çakirci ile çok sayida Sube Baskanimiz katildi.

 

Cenaze namazinin ardindan Diyanet-Sen Yönetim Kurulu üyeleri ve ailesi taziyeleri kabul etti. Ahmet Yildiz’in naasi daha sonra Istanbul’a gönderilmek üzere ambulansla hava limanina gönderildi.

 

Ahmet Yildiz için yarin Ögle Namazi’ni müteakip Istanbul Samandira Hz. Ebu Bekir Camii’nde de bir cenaze töreni düzenlenecek ve daha sonra Sultanbeyli Mezarligi’nda defnedilecek.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen