Haber
2008-08-26 06:49:04
Anadolu’nun Güzellikleri Baskent’te Sergilendi

Ögretmenevleri, bulunduklari illerin güzelliklerini sergilemek amaciyla Baskent’te bulustu.

 

Baskent Ögretmenevi’nin bahçesinde tanitim sergisi açan 81 ilin ögretmenevleri, illerinin ve yörelerinin kültürel güzelliklerini tanittilar.

 

Genel Baskanimiz Ahmet Gündogdu, ögretmenevlerinin sergilerini tek tek gezerek, idarecilerden bilgi aldi. Her bir serginin Anadolu insaninin farkli bir güzelligini, zenginligini, el emegine verdigi degeri  gösterdigini ifade eden Gündogdu, serginin, egitimcilerin kültürlerin bulusmasina sagladiklari katkiyi  ortaya koydugunu söyledi. Gündogdu, ögretmenevlerinin kendi imkanlariyla böylesine büyük bir etkinlik düzenlemesini de taktirle karsiladigini kaydetti.

 

Ögretmenevleri idarecileri ise, geleneksel hale getirilen tanitim sergisini ilk defa bir memur sendikasi ve konfederasyonunun genel baskaninin ziyaret ettigini ve tüm  illerin sergilerini tek tek gezdigini dile getirdiler.

 

Ögretmenevlerinin tanitim sergisini, Genel Baskanimiz Ahmet Gündogdu ile birlikte Memur-Sen Genel Basin ve Halkla Iliskiler Sekreteri Halit Ortaköy, Genel Mali Sekreterimiz Ahmet Özer, Genel Egitim ve Sosyal Isler Sekreterimiz Esat Tektas ve Genel Mevzuat ve Toplu Görüsme Sekreterimiz Ramazan Çakirci gezerek, idarecilerle sohbet ettiler.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen