Haber
2010-03-31 07:20:47
Atamasi Yapilan Müdür Yardimcilari Hemen Göreve Baslatilsin

Müdür yardimciligi atamalarina iliskin basvurular 4-12 Mart 2010 tarihlerinde gerçekles- tirilmis, Yönetici Atama ve Yer Degistirme Yönetmeligi Uygu- lama Kilavuzu’nda belirtilen takvim çerçevesinde 17 Mart 2010 tarihinde müdür yar- dimcilarinin atamalari yapilarak, elektronik ortamda ilan edilmistir.

 

Bu kapsamda, Milli Egitim Bakanligi nezdinde Türkiye genelinde yapilan atamalarla müdür yardimcilari görevlerine baslamistir. Bazi illerde valiliklerin atama kararnamelerini ilgililere göndermeyerek, gönderse dahi, bulunduklari yerde geçici görevlendirme yaparak, yilsonuna kadar kalmalarina iliskin uygulama yaptigi hususunda aldigimiz duyumlar üzerine Bakanliga bir yazi gönderdik. Yazimizda, valiliklerin uygulamaya son vermeleri için uyarilmalarini ve müteakiben müdür yardimcilarinin görevlerine acilen baslatilmalarini istedik.

 

Müdür yardimcilarinin, görevlerine baslatilmamasi neticesinde yöneticilikte geçen sürelerinin degerlendirilmesinde sikinti olusacagi gibi, ek ders ücretlerinin de yöneticilik görevi kapsaminda ödenemeyeceginden, magduriyetler yasanacagi düsünülmektedir.

 

 Ilgili talep yazimiz

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen