Haber
2014-01-29 06:44:58
Atatürk Araştırma Merkezi Başkanı Beyhan'dan Ziyaret

Atatürk Araştırma Merkezi Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ali Beyhan, Eğitim-Bir-Sen’e iade-i ziyarette bulundu. Genel Başkan Vekili Ahmet Özer, başkan yardımcıları Teyfik Yağcı ve Ramazan Çakırcı ile görüşen Beyhan, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Atatürk Araştırma Merkezi olarak, faaliyet alanlarına giren konularda; başta valilikler olmak üzere, kamu kurum ve kuruluşları, üniversiteler, sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği halinde ulusal ve uluslararası kongre, sempozyum, panel, çalıştay, konferans gibi etkinlikler gerçekleştirdiklerini ifade ederek, bu kapsamda şimdiye kadar geniş katılımlı yedi uluslar arası kongre, birçok ulusal ve uluslar arası sempozyum, çalıştay, panel ve konferans düzenlediklerini söyledi.
 

Son olarak Antalya’da gerçekleştirdikleri “Cumhuriyetin Kuruluşundan Günümüze Eğitimde Kademeler Arası Geçiş ve Yeni Modeller” kongresine ilişkin bilgileri de paylaşan Prof. Dr. Beyhan, Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi iş birliğiyle düzenledikleri kongreye yurt içinden ve yurt dışından katılan çok sayıda akademisyen ve araştırmacının, “Türkiye’de ve Dünyada Kademeler Arası Geçiş; Sınavlı Geçişi Doğuran Sebepler, Sınav Yöntem ve Uygulamalarının Eğitim Sistemi Açısından Değerlendirilmesi, Kademeler Arası Geçiş Sınavsız Mümkün mü?, İlköğretimden Ortaöğretime Sınavsız Geçiş Modeli, Ortaöğretimden Yükseköğretime Sınavsız Geçiş Modeli; Özel Dershanelerin Ortaya Çıkış Nedenleri ve Gelişimi, Özel Dershanelerin Eğitim Sistemindeki Yeri, Özel Dershanelerin Sosyo-Ekonomik Etkileri, Özel Dershaneler ve Fırsat Eşitliği” başlıkları altında onlarca bildiri sunduğunu ifade etti.
 

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Vekili Ahmet Özer, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendisine teşekkür etti.
 

Eğitim-Bir-Sen’in misyonu, vizyonu ve yaptığı çalışmalara değinen Özer, eğitim hizmet kolunda genel yetkili sendika olarak, özlük ve özgürlük konusunda önemli çalışmalara imza attıklarını, özgürlüğün olduğu yerde emeğin daha değerli olduğundan hareketle daha özgür, demokratik ve sivil bir Türkiye için mücadele verdiklerini kaydetti. 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen