Haber
2008-09-04 06:50:46
Attiklari Çamur Bu Sefer Yüzlerine Yapisti

Bir kurumun kendi sayfasindan “Biz yalan söyledik, biz iftira ettik, biz insanlari karalamak için hiçbir deger tanimayiz. Bizim yegane amacimiz vardir, günü kurtarmak. Günü kurtarabilmek için her türlü hukuksuzlugu yüzümüze çarpilana kadar sergileriz” demek durumunda kalmasi, çok aci olsa gerek.

Ya da bu aci sadece onurlu, haysiyetli, kendi yaptiginin gururuyla yasayan, baskalarinin yapamadiklarinin muhasebesinde olmayan kurumlar için geçerlidir.

Varligini Egitim-Bir-Sen’in, Memur-Sen’in yaptiklari ve yapamadiklari üzerine kodlayan, malzeme sikintisi çektiklerinde de iftira edenlerin yaptiklarini yüzüne vuran tekzibi aynen yayinliyoruz.

 

 

"TEKZIP METNI"

1-MüvekkIlim Memur-Sen Konfederasyonuna bagli Erzurum Il Baskanligini üyelerini ev sahibi yapmak için TOKI ile resmi anlamda girisimlerde bulunmus ve kurumdan alinan resmi yazilara istinaden 504 kisiyi ev sahibi yapmak için çalismalara baslamistir.

2-    Hadiseler yukarida izah ettigimiz gibi cereyan etmekteyken Kamu-Sen olarak www.kamusen.org.tr adli internet sitenizde yayinlanan "YORUMSUZ" baslikli haberin gerçeklerle bir ilgisi bulunmamaktadir.

3-    Özellikle haberin verilisinde kullanilan resimde müvekkilin il teskilati yöneticileri sanki organize suç örgütü üyesi gibi gösterilmek istenmektedir.  Müvekkilim hakkinda adi gecen  haberle ilgili olarak hakkinda açilmis hiçbir idari ya da adli sorusturma bulunmamaktadir. Hakkinda hiçbir idari ya da adli sorusturma bulunmayan birisi hakkinda kullanilan bir fotografin ilk bakista müvekkilimkonfederasyonu ve adi geçen il baskanini sahsiyet haklarini agir sekilde ihlal edecegi tartismasizdir.

4-    Müvekkilim konfederasyon üyelerinin ortak hak ve menfaatlerinin korunmasi ile ilgili yasa   ve kurallar çerçevesinde sendikal faaliyetlerini sürdürmektedir. Müvekkilim konfederasyonun herhangi bir suç örgütü gibi gösterilmesi imkaninin olmadigini bütün kamuoyu bilmektedir. Memurlarin hak ve menfaatlerinin korunmasi asil isi olmasi gereken konfederasyonlarin, asil islerini birakip birbirlerini karalamakla mesgul olmalarinin, bütün sendika ve konfederasyonlarin kamu çalisanlari ve toplum nezdinde itibar kaybetmelerine neden olacagini inancini tasimaktayiz.

Yukarida arz ve izahina çalisilan nedenler dogrultusunda müvekkil konfederasyon ve il temsilcigi hakkinda yanlis anlasilmalara neden olan bu habere karsi bu açiklamanin tekziben yayinlanmasini vekaleten talep ederim.

Memur-Sen Konfederasyonu Vekili

Av. Mehmet KASAP

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen