Haber
2014-07-19 07:47:29
Ayağa Kalk Ey İnsanlık

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, " Ayağa kalk Türkiye. Ayağa kalk ey insanlık. Bu insanlığın onur sınavıdır. Gün Filistin için dayanışma günüdür" dedi.

 

Memur-Sen Aksaray İl Temsilciliği tarafından sahur programı düzenlendi. Programa katılan Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, 13 gündür Gazze'ye yönelik devam eden saldırıları kınadı, katliam karşısında sessiz kalanların zulme ortak olduklarını vurguladı.

 

 

Kahrolsun İsrail Ve İşbirlikçileri

 

Siyonist İsrail'in Filistin halkına yönelik katliamlarına fütursuzca devam ettiğinin altını çizen Gündoğdu, "İsrail, çocukları, kadınları, yaşlıları, sivilleri hunharca katlediyor. Küresel emperyalizm Siyonizme destek veriyor. Kahrolsun İsrail ve işbirlikçileri" dedi.

 

 

Gün Filistin İçin Dayanışma Günüdür

 

"Filistin davası ümmetin davasıdır" diyen Gündoğdu, "Gazze halkına uygulanan bu katliama dur demek vicdan sahibi herkes için bir insanlık görevidir. Bu nedenle Gazze'deki vahşetin bir an önce durdurulması için sesimizi yükseltmeliyiz. Gün birlik günüdür. İsrail planlı katliamlarını, cinayetlerini işlemeye devam ederken tarafsız kalmak kabul edilemez bir davranıştır. Biz tarafız. Tarafımız insanlık. Zalimlerin karşısında, mazlumların yanındayız. Ayağa kalk Türkiye. Ayağa kalk ey insanlık. Bu insanlığın onur sınavıdır. Gün Filistin için dayanışma günüdür" diye konuştu.

 

 

Cumhurbaşkanı Mazlumların Sesi Olmalı

 

Cumhurbaşkanlığı seçimleri hakkında da değerlendirmelerde bulunan Gündoğdu, "Köşke çıkacak adayın, vesayetle mücadele etme kapasitesi, demokrasiyi kurumsallaştırma hedefi olmalı. Yeni cumhurbaşkanı küresel vesayetin bitirilmesinde cesur davranmalı ve muhataplarına meydan okuyabilmelidir. Dünya mazlumlarının sesi olmadan cumhurbaşkanı olunamaz. Temelsiz çatı ise hiç olmaz.  Bizler, Türkiye’nin siyasi, ekonomik, kültürel ve toplumsal açıdan bugün ulaştığı seviyeye bakarak; geçmişte yaşadığımız sıkıntı ve baskıları, devletin karşı karşıya kaldığı küresel operasyonları, millet-devlet arasında çıkarılan çatışmaları ve bunları çıkaranları unutmadık, unutmayacağız" dedi.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen