Haber
2015-10-10 07:57:58
Azim ve kararlılıkla mücadelemizi sürdürüyoruz

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi, ülkemizin geleceği, kamu görevlilerinin geleceği için mücadele etme kararlığında çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, “Bu anlamda yükümüz ağır, sorumluluğumuz büyük ama aynı zamanda azmimiz ve heyecanımız da var” dedi.

Latif Selvi, Memur-Sen’in “1 Milyon Üye” hedefiyle 81 ilde başlattığı teşkilat buluşmaları kapsamında gerçekleştirilen Bilecik İl Buluşması’na katıldı. Burada bir konuşma yapan Selvi, birlikte hareket etmenin önemine dikkat çekerek, “Eğer insanca yaşamak istiyorsak, emek ve özgürlük mücadelesinde hep birlikte gayret etmeliyiz. Emeğimizin karşılığını alamazsak, özgürlük alanlarımızı genişletmezsek başkalarının payandası olmaktan kurtulamayız. Memur-Sen böyle bir mücadelenin fikri temelinden doğarak bugünlere gelmiştir ve hamd olsun bugün bütün kamu görevlilerinin ümidi olmuştur. Bizler, hep birlikte ülkemizin geleceği için, çalışanların geleceği için, bizden ümit ışığı bekleyenlerin geleceği için mücadele etme kararlığında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu anlamda yükümüz ağır, sorumluluğumuz büyük ama aynı zamanda azmimiz ve heyecanımız da var” şeklinde konuştu.

İnsanca bir duruşu gerçekleştirmenin adresi olan Memur-Sen olarak, bu kararlı mücadelede aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Selvi, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Şunun bilinmesi gerekiyor. Eğer birileri inisiyatif almazsa şer odaklarıyla mücadele edilmesi mümkün değildir. Biz, bizler gibi düşünenlerle birlikte insanca yaşamak herkesin hakkı diyerek kendimiz için, ülkemiz için, bölgemiz için ve dünya için inisiyatif almak durumundayız.”

Her kurumda varız

Her dönem ve her zeminde ayrıştırıcı anlayışlara karşı birleştirici ve bütünleştirici olduklarını, bu yolda sorumluluk almaktan kaçınmadıklarını ifade eden Selvi, “Her kurumda, her kuruluşta varız. Türkiye’nin en ücra noktalarına kadar örgütlüyüz. Dünyanın neresinde inleyen bir yürek varsa oraya insanlık taşıyoruz. Kazanımların mimarı, sosyal devrimlerin öncüsü, mazlumların hamisi ve büyük Türkiye idealinin sözcüsü olarak kamu görevlilerinin, milletimizin, Türkiye’nin ve mazlumların konfederasyonu olduk” diye konuştu.

3. Dönem Toplu Sözleşme sürecine de değinen Latif Selvi, kazanımları tarihi bir başarı olarak değerlendirdi.

Selöz: 3 bin üyeyle Bilecik’in en büyük örgütüyüz

Toplantının açılış konuşması yapan Memur-Sen Bilecik İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Ahmet Selöz ise, 3 bin üyeyle Bilecik’in en güçlü, en büyük örgütlü gücü olmanın gururunu ve aynı zamanda sorumluluğunu taşıdıklarını söyledi.


Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bayraktutar ve AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir’in de birer konuşma yaptığı programa, AK Parti Bilecik İl Başkanı Kadir Bayrak, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Yıldırım, Memur-Sen’e bağlı sendikaların şube yönetimleri ve üyeler katıldı. 

 

 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen