Haber
2011-11-19 06:28:38
Bakan Çelik: Ögretmenlerin Durumunu Degerlendirecegiz

666 sayili Kanun Hükmünde Kararname’deki (KHK) eksikliklerin giderilmesi, ögretmen ve ögretim elemanlarinin ek ödeme oranlarinda da artis yapilmasi için yaptigimiz girisimler yanki buldu.

 

17 Kasim 2011 tarihinde görüserek, ögretmen ve ögretim elemanlarinin ek ödeme konusunda ugradigi haksizligin giderilmesini istedigimiz Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakani Faruk Çelik, bir televizyon kanalinda yaptigi açiklamada, Egitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Baskani Ahmet Gündogdu ile yaptigi görüsmeye atifta bulunarak, “Dün Memur-Sen ile görüstük. Ögretmenlerle ilgili durumu arz ettiler, onu da degerlendirecegiz” dedi.

 

Egitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Baskani Ahmet Gündogdu, Cuma günü (17/11/2011) Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakani Faruk Çelik ile görüserek, bu yöndeki talebimizi iletmisti.

 

Gündogdu, anilan KHK’nin yayimlanmasiyla bazi meslek gruplarinin maaslarinda iyilestirme yapilirken, ögretmen ve ögretim elemanlarinin, muadili olmadigi gerekçesiyle, kapsam disinda tutuldugunu hatirlatmis ve sorun çözülünceye kadar mücadele edeceklerini ifade etmisti.

Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakani Faruk Çelik ise, konuyu tekrar masaya yatiracaklarini bildirmisti.

 

Ek ödeme konusunu, Maliye Bakanligi Müstesari Naci Agbal, Milli Egitim Bakani Ömer Dinçer ile de görüserek, ortaya çikan adaletsizligin giderilmesi talebimizi aktarmistik.

 

video için tiklayiniz.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen