Haber
2014-06-10 07:46:47
Bakan Işık'tan Ziyaret

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu’yu ziyaret etti. Bakan Işık, demokrasilerde sivil toplum kuruluşlarının yerine ve önemine dikkat çekti. Işık, Memur-Sen’in Türkiye’nin en büyük memur konfederasyonu olmasının yanı sıra güçlü bir sivil toplum kuruluşu olduğunu vurguladı.

 

Konfederasyon Genel Merkezi’nde gerçekleşen ziyarette, Bakan Işık, “Memur-Sen, hem kamu görevlilerinin haklarını savunmada hem de demokrasi ve özgürlüklerin genişletilmesinde çok önemli çalışmalar yapıyor. Memur-Sen, ülkemizin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biridir. Çalışmalarınızı takdirle izliyoruz” dedi. 

Genel Başkan Ahmet Gündoğdu ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bakanlığınızda çalışan kamu görevlilerinin sorunlarını ve taleplerini zaman zaman size taşıyoruz. Çözüm noktasında daha sıkı bir iş birliği içerisinde olacağız” şeklinde konuştu.



 

Güncel siyasi ve toplumsal konularda görüş alışverişinde de bulunulan ziyaretin sonunda Genel Başkan Ahmet Gündoğdu, Bakan Fikri Işık’a ebru tablosu hediye etti.



 

Ziyarette, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Tonbul, Memur-Sen Genel Başkan yardımcıları Mehmet Emin Esen ve Ekrem Yavuz, Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Vekili Ahmet Özer, Enerji-Bir-Sen Genel Başkan Vekili Turan Güneş, başkan yardımcıları Mehmet Doğan, Cemil Şentürk, Zahit Borak, Fatih Mehmet Oruç, Mehmet Reşit Gürbüz, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İsmail Ceritli de hazır bulundu. 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen