Haber
2009-01-07 06:18:36
Bakanlik Görev Yolluklari Kodlarini Degistirdi

Sürekli görev yolluk ödemelerinde yasanan sikintilarin giderilmesi amaciyla daha önce Milli Egitim Bakanligi’na bir yazi göndererek, bu konuda gereken düzenlemenin yapilmasini istemistik.

 

Yazimizda, yolluk ödemelerinin tek kalemden gönderilmesinden dolayi bu kalemde biriken ödeneklerin ögretmenlerin yer degistirme dönemlerinde sürekli görev yolluklarina ödendiginden, ilgili kalemdeki ödenegin tükendigi, gelen ödenegin de yine önceden ödenek olup olmadigina bakilmaksizin ödenen sürekli görev yolluklarina mahsup edildigini belirtmis, bu konudaki magduriyetin önüne geçilmesi için düzenleme yapilmasini talep etmistik.

 

Bunun üzerine bir çalisma yapan Bakanlik, yolluk ödemelerinde sürekli, görev, geçici görev ve tedavi yollugu ödemelerinin ayri bütçe tertiplerinde izlenmesi amaciyla 2009 yili bütçe kod yapisinda degisiklige gitmistir. Buna göre, geçici görev yollugu ve tedavi yollugu ödemelerinin ayni kurumsal koddan yapilmasina devam edilecek; sürekli görev yolluklari ise, bundan böyle her kurumsal kodun altinda yeni açilmis olan (09.9.9.05) fonksiyonel kodundan yapilacaktir.

 

  Bakanliga Gönderdigimiz Yazi

  Milli Egitim Bakanligi'nin Ilgili Yazisi  

 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen