Haber
2012-06-19 07:31:15
Basimiz Sag Olsun

Terör örgütü tarafindan Hakkâri’nin Semdinli ilçesi Daglica bölgesindeki askeri birliklerimize yapilan saldiri sonrasi çikan çatismada 8 askerimizin sehit, 16 askerimizin de yaralandigi; Hatay’in Belen ilçesinde dün aksam saatlerinde çikan çatismada ise bir askerimizin sehit oldugu bilgisini büyük bir üzüntüyle ögrenmis bulunmaktayiz. Sehitlerimize Allah’tan rahmet; aileleri, silah arkadaslari ve milletimize bas sagligi dilerken, yarali askerlerimize de acil sifalar diliyoruz.

Türkiye’nin gücü ve istikrarindan rahatsiz olan mihraklarca büyütülen ve korunan terör örgütünün bu eylemleri birlik ve beraberligimizi bozamayacak, bölgesel güç olma yolundaki ülkemizi bu kararliligindan döndüremeyecektir. Terör, bu ülkenin ortak sorunudur. Iç siyasete alet edilmeden, terör belasindan kurtulmak için gereken yapilmalidir. Ülke enerjisi, iç siyasete harcanmadan birlik ve beraberlik içinde, terör belasindan kurtulmaktan ekonomik büyümeye, uluslararasi arenada söz sahibi olmaya kadar gerekli mecralarda harcanmalidir.

Bu duygu ve düsüncelerle sehit Mehmetçiklerimize bir kez daha Allah’tan rahmet ve magfiret; aileleri, yakinlari ve milletimize bassagligi, yarali Mehmetçiklerimize de acil sifalar diliyoruz. 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen