Haber
2012-09-28 07:32:00
Basimiz Sagolsun

Sendikamiza yillarca hizmet eden, emek veren, teskilatimizin her kademesinde özverili çalismalari ile herkesin takdirini kazanan eski Genel Teskilatlanma Sekreterimiz Erol Battal, Hakk’in rahmetine kavustu.

Cenazesi bugün ikindi namazini müteakip Bagcilar Günesli Evren Mahallesi Yasar Acar Camii’nde kilinacak cenaze namazinin ardindan Bahçelievler Kocasinan Mezarligi’nda topraga verilecek.

Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve bütün dostlarina bassagligi diliyoruz. Mekâni Cennet olsun.

Bayburt’un Oruçbeyli köyünde dogan Erol Battal, ilkokulu köyünde, orta ve lise egitimini Erzurum’da tamamladi. Atatürk Üniversitesi Kazim Karabekir Egitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyati Bölümü’nü bitiren Erol Battal, Mugla ve Istanbul’da çesitli okullarda Türk Dili ve Edebiyati Ögretmenligi yapti. Kurulusundan beri sendikamizin çesitli birimlerinde görev yapan Battal, Istanbul 1 No’lu Sube Baskanligini yürütmekteyken, II. Olagan Kongrede Genel Teskilatlanma Sekreteri olarak Genel Yönetim Kurulu’na seçilen Battal,  III. Olagan Kongrede ikinci kez ayni göreve seçildi.

Yayinlanmis ‘Sendikal Örgütlenme ve Egitim-Bir-Sen’, ‘Divan Siirinden Seçmeler’ ve ‘Sendika Isyeri Temsilcisinin El Kitabi’ isimli üç kitabi bulunmaktadir. Battal, evli ve iki çocuk babasiydi. 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen