Haber
2010-11-15 06:21:58
Bayramin Olusturdugu Sevgi Iklimi Devam Etsin

Egitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Baskani Ahmet Gündogdu, dini ve milli günlerin olusturdugu birlik, beraberlik ve sevgi ortaminin eksilmeden yilin her günü devam etmesi gerektigini söyledi.

 

Kurban Bayrami dolayisiyla bir mesaj yayinlayan Ahmet Gündogdu, özel günlerin toplumdaki yerine dikkat çekerek, bunun kiymetinin bilinmesi gerektigini vurguladi.

 

Bayramlarin, giderek kaybettigimiz sevgi, kardeslik, paylasma ve dayanisma gibi insani degerlerimizi yeniden kazanmamiza, toplumda baris ve huzur ortaminin yayginlasmasina sebep olan müstesna zaman dilimleri oldugunu ifade eden Gündogdu, “Bayramin olusturdugu sevgi, saygi, hosgörü ve kardeslik iklimi içinde, darginliklarin ve küskünlüklerin sona ermesini ve milletin degerleriyle kavgali olanlarin bu degerlerle barismasini temenni ediyorum” dedi.

 

Kurban ibadetinin, bir yandan kisinin Allah’a yakinlasmasini simgelerken, diger yandan toplumda kardeslik, dayanisma ve yardimlasma bilincinin gelismesine, sevgi ve dostlugun yayginlasmasina zemin hazirladigina dikkat çeken Gündogdu, sunlari kaydetti:

“Mutluluklarin arttigi, acilarin paylasilarak azaldigi özel günlerden biri olan Kurban Bayrami’ni idrak ediyoruz. Kurban Bayrami’nin, dini ve tarihi derinligi dolayisiyla evrensel baris, refah ve huzura sebep olmasini diliyorum. Bayramlar, sevgi, kardeslik, paylasma ve dayanisma gibi insani degerlerimizin artmasina, toplumda baris ve huzur ortaminin yayginlasmasina, çevremizdekileri fark etmeye, akrabalik ve komsuluk baglarini kuvvetlendirmeye imkân saglayan özel günlerdir. Ümidimiz, bayramin olusturdugu sevgi, saygi, hosgörü ve kardeslik iklimi içinde darginliklarin ve küslüklerin sona erdirilmesi, milletin degerleriyle kavgali olanlarin bu degerlerle barismasidir. Bu duygu ve düsüncelerle, toplumumuzun refah ve mutlulugu için her zaman özveriyle görevini sürdüren tüm kamu çalisanlarinin, aziz milletimizin ve tüm Islam âleminin Kurban Bayrami’ni kutluyor, mutluluklarimizin artmasina, hüzünlerimizin azalmasina vesile olmasini temenni ediyor, baris, huzur, hosgörü ve mutluluk getirmesini diliyorum.”  

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen