Haber
2010-02-10 06:18:57
Bem-Bir-Sen Genel Sekreteri Ibrahim Keresteci Vefat Etti

Geçirdigi trafik kazasi sonrasi Atatürk Egitim ve Arastirma Hastanesi’nde yogun bakimda tedavi altinda olan Bem-Bir-Sen Genel Sekreteri Ibrahim Keresteci, Hakk’in rahmetine kavustu.

 

Geçtigimiz günlerde sendikal çalismalar için Amasya’ya giderken Çorum’un Mecitözü Ilçesi yakinlarinda geçirdigi trafik kazasi sonrasi tedavi altina alinan Ibrahim Keresteci, aniden gelisen septik sok sonucu komaya girmisti.

 

Yaklasik 12 gündür yogun bakimda uyutulan ve solunum cihazina baglanan Keresteci’nin bünyesinde yüksek enerjili travmaya bagli agir bir enfeksiyon gelismis, yogun bir antibiyotik tedavisi ve böbrekleri ile ilgili olarak diyaliz tedavisi uygulanmisti. Ibrahim Keresteci, bugün (10/02/2010) ani tansiyon düsüklügü nedeniyle yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi.

 

Keresteci’nin cenaze namazi, yarin (11.02.2010) Haci Bayram Camii’nde öglen namazi sonrasi kilinacak. Merhum Keresteci’nin naasi, Cuma günü Istanbul Bagcilar Merkez Camii’nde Cuma Namazi sonrasi kilinacak cenaze namazinin ardindan Bahçelievler Kocasinan Mezarligi’nda defnedilecek.

 

Egitim-Bir-Sen olarak, Ibrahim Keresteci’ye Allah’tan rahmet, ailesine ve Memur-Sen camiasina bassagligi diliyoruz.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen