Haber
2010-04-23 07:21:00
Bilecik Il Divan Toplantisi Bozüyük’te Yapildi

Memur-Sen Bilecik Il Divan Toplantisi, Memur-Sen ve Egitim-Bir-Sen Genel Baskani Ahmet Gündogdu ve Genel Sekreterimiz Halil Etyemez’in katilimi ile Bozüyük’te ger- çeklestirildi.

 

Toplantida konusan Ahmet Gündogdu, Memur-Sen’in ba- sarili bir çalisma gerçek- lestirdigini, talep ettikleri birçok seyin hayata geçirildigini söyledi.

 

Toplu sözlesme hakki, toplu görüsme primi, kamu çalisanlarinin ekonomik ve sosyal haklarina yönelik kazanimlar konusunda büyük basarilara imza attiklarini hatirlatan Gündogdu, “Özelde, üyelerimizin ekonomik ve sosyal haklarina; genelde ise, ülke sorunlarina karsi duyarli bir sendikacilik yapiyoruz. Darbe planlarina, gece muhtiralarina kayitsiz kalmadik. Islak imzalara tepkimizi gösterdik” dedi.

 

Anayasa degisikligi paketinin, demokratiklesme yolunda atilmis büyük bir adim oldugunu vurgulayan Gündogdu, darbeciler disinda sivil parlamentonun da anayasa degisikligi yapabileceginin gösterilmesi açisindan yapilan degisikligi önemsediklerini kaydetti.

 

Ahmet Gündogdu, Genel Sekreterimiz Halil Etyemez, Memur-Sen Bilecik Il Temsilcisi ve Sube Baskanimiz Turgut Erguvan ve Bozüyük Temsilcisi Yusuf Cengiz Yarangümeli ile birlikte Bozüyük Ilçe Milli Egitim Müdürü Mahmut Demir’i ziyaret etti. Gündogdu ve Ilçe Milli Egitim Müdürü Demir, ayrica müdürlük çalisanlariyla da görüstü.

 

Gündogdu ve beraberindeki heyet, daha sonra Imam Hatip Lisesi yararina düzenlenen kermesi ziyaret etti.

 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen