Haber
2015-10-25 07:58:16
Birlikte mücadele vererek büyümemizi sürdüreceğiz

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi, herkesin, adaletin sağlandığı, refah seviyesini kazanmış olarak yaşayabileceği bir ortamı oluşturmaları gerektiğini ifade ederek, “Bunun için 1 milyon üyeye ulaşmayı hedefliyoruz ve bu 1 milyon, yeni başlangıç noktamızdır. Emeğin mücadelesini vererek, ekmeğimizi büyüterek, hakkımızı isteyerek büyümeye devam edeceğiz” dedi.

Latif Selvi, Memur-Sen Sakarya ve Düzce İl temsilciliklerinin “Öncü Medeniyet, Güçlü Sendika, Büyük Türkiye, Hedef 1 Milyon Üye” sloganıyla düzenlediği programlara katılarak, açıklamalarda bulundu.

Huzurun tesisi adaletten geçer

Yaşanan sıkıntıların temelinde adil paylaşımın olmamasının yattığını belirten Selvi, “Bir yerde huzur istiyorsak, bunun tesisi adaletten geçer. Birleşmiş Milletler’in 200 üyesi var ama 5 ülke kararların ana mercii oluyor, bütün sistemleri kontrol ediyor. Sömürü çarkı işlesin diye tezgâhı kurmuşlar. Böyle bir sistem adaletin ve huzurun önünde en büyük engeldir. Onun için dünya beşten büyüktür diyerek, buna itiraz ediyoruz” şeklinde konuştu.

Hakikati haykıran, haksızlıkların karşısında olan bir teşkilatız

“Hakikati haykıran birilerinin olması gerekiyor, işte Memur-Sen böyle bir mücadelenin adresidir” diyen Selvi, şöyle devam etti:

“Çalışma hayatında yeni bir şeyi başarmalıyız. Herkesin, adaletin sağlandığı, refah seviyesini kazanmış olarak yaşayabileceği bir ortamı oluşturmak zorundayız. Bunun için de 1 milyon üyeye ulaşmayı hedefliyoruz ve bu 1 milyon, yeni başlangıç noktamızdır. Emeğin mücadelesini vererek, ekmeğimizi büyüterek, hakkımızı isteyerek büyümeye devam edeceğiz. Amacımız, bütün gayretimiz bunun gerçekleştirilmesi yönündedir.”

Bugünün dünden, yarının bugünden daha iyi olması için çaba harcadıklarını vurgulayan Selvi, “İki günü birbirine eşit olanın zararda olduğunu söyleyen inanç değerlerimizden hareketle geliştirdiğimiz çalışma anlayışı, bizi topluma yeni ufuklar kazandırma noktasında durmaksızın çaba göstermeye mecbur ediyor. Her birimiz bu davaya el ve omuz vermek, katkıda bulunmak, destek olmak zorundayız” ifadelerini kullandı.

Her yerde büyük bir dinamizm ve heyecan görüyoruz

1 milyon üye hedefiyle bütün Türkiye’yi gezerek teşkilatla bir araya geldiklerini dile getiren Selvi, “Gittiğimiz her yerde büyük bir dinamizm ve heyecan görüyoruz. Arkadaşlarımız, temsil ettiğimiz misyonun ve vizyonun farkında olarak aktif ve coşkulu bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Buradan emek veren herkese teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Diyanet-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Omurca, Memur-Sen Sakarya İl Temsilcisi Ahmet Öksüzali ve Memur-Sen Düzce İl Temsilcisi Orhan Kılıç’ın birer konuşma yaptıkları programlara, milletvekilleri, milletvekili adayları, eğitim yöneticileri ve üyeler katıldı. 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen