Haber
2012-06-23 07:31:17
Bölge Halkinin Egitimsiz Kalmasi Için Ögretmen Kaçiran Terör Örgütünü Lanetliyoruz

Bitlis’te 2 ögretmen ve 1 askeri kaçiran terör örgütü PKK’nin, bölge halkina hizmet götürmek için bin bir fedakârlikla bölgede görev yapan kamu görevlilerini hedef almasi, son derece düsündürücü bir durumdur. 

Vali Adnan Darendeliler Ilkögretim Okulu Ögretmeni Ömer Sürücü ve Özalp Sagmali Ilkögretim Okulu Ögretmeni Mehmet Örk’ü kaçirarak, bölgedeki kamu çalisanlarina adeta “bu bölgedeki insanlar için hizmet üretmeyin” diyen PKK’nin gerçek yüzünü, öncelikle dogu ve güneydogudaki vatandaslarimiz olmak üzere bütün milletimiz görmelidir.

 Insanimizin huzurunu, egitim hizmeti almasini, ekonomik kalkinmasini ve yasam standardinin yükselmesini kendi çikarlari için engel olarak gören terör örgütü her geçen gün güç kaybetmekte ve adeta ne yapacagini sasirmaktadir.

 Basta bölge halkimiz olmak üzere, tüm toplum kesimlerinin insan kaçirmalara sessiz kalinmamasi gerektigini haykiriyoruz. Kaçirilan ögretmenlerimizin ve askerimizin bir an önce ailelerine kavusmalarini arzu ediyor, kamu çalisanlarini kaçirarak hizmet üretmelerini engellemeye çalisan kanli terör örgütü PKK’yi lanetliyoruz.

 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen