Haber
2012-07-06 07:31:23
Büro, Ulastirma ve Haberlesme Hizmet Kolunda Genel Yetkiyi Alan Sendikalarimizi Ziyaret Ettik

Genel Yönetim Kurulu üyelerimiz Esat Tektas, Ali Yalçin, Teyfik Yagci ve Ramazan Çakirci, Konfederasyonumuz Memur-Sen’e bagli büro, ulastirma ve haberlesme hizmet kollarinda genel yetkiyi alan sendikalarimiza tebrik ziyaretinde bulundu.

Genel Mali Sekreterimiz Esat Tektas, konfederasyonumuzun on hizmet kolunda genel yetkili olmasinin sevincini paylasmak ve genel yetkiye uzanan sendikalarimizin bütün yöneticilerini genel merkez nezdinde tebrik etmek için ziyarette bulunduklarini ifade ederek, sunlari söyledi:

“Gönlümüz milli takim gibi 11 hizmet kollunda da genel yetkiye uzanmis bir konfederasyonu arzulamaktadir. Sadece bir hizmet kolunda 150 üye fark ile genel yetkiyi önümüzdeki yila ertelemis olan sendikamiz var. Insallah kültür hizmet kolunda da genel yetkiyi alarak kamu çalisanlarinin temsilinde tek söz sahibi konfederasyon olacagiz. Bu ülkede özgürlük ekseninde gerçeklesen iyilestirmelerde Memur-Sen’in ve Memur-Sen’e bagli sendikalarin emekleri göz ardi edilemez. Bizim gücümüz kamu çalisanlarinin gücüdür. Özlük ve özgürlük mücadelemiz kesintisiz sürecektir. Yetki kervanina katilarak verdiginiz moral için sizlere tesekkür ediyoruz. Ayrica toplu sözlesme sürecinde egitimcilerin ek ödeme magduriyetinin giderilmemesi üzerine aldigimiz bir günlük is birakma eylemimize hizmet kolunuzda is birakma karari alarak verdiginiz destekten dolayi da ikinci kez tesekkür ediyoruz.”

 

Yusuf Yazgan: Yetki Son Adim Degildir

Büro Memur-Sen Genel Baskani Yusuf Yazgan, heyetimize ziyaretten dolayi tesekkür ederek, “Tebriklerinizi bütün üyelerimiz ve teskilatimiz adina kabul ediyor ve yetkinin ulasilmasi gereken son adim olmadiginin altini çizmek istiyorum. Büro hizmet kolunda örgütsüz olan bir kisi bile kalmayana kadar ayni tempoyla yolumuza devam edecegiz. Sizler vasitasiyla üye sayimizi 45.917’ye çikaran, en yakin sendikaya 3.500 fark atan; Genel Yönetim Kurulu üyelerimiz dahil bütün teskilatimizi ve üyelerimizi ben de kutluyorum. Bizlere güç veren Memur-Sen’e bagli bütün sendikalarimiza da ayrica tesekkür ediyorum. Ziyaretiniz bizi mutlu etti” dedi.

 

Can Cankesen: Amatör Ruh ile Profesyonelce Çalistik

Ulastirma Memur-Sen Genel Baskani Can Cankesen, ulastirma hizmet kolunda sorunlari çözen sendika olduklarini ifade ederek, “Etki bizde ise yetki de bizde olmali dedik. 2011’deki mutabakatlara bakarak, üye sayilarini baz alip bize birkaç yil sonrasi için yetkiyi yakistiranlara cevap olsun diye dur durak bilmeksizin çalistik. Amatör ruhla profesyonelce çalisarak etkimizin yanina yetkimizi de ekledik. Genel Yönetim Kurulu üyelerimiz basta olmak üzere bütün il teskilatlarimiz, isyeri temsilcilerimiz adeta seferber oldu. Güçlü Memur-Sen’in aksayan ayagi olmak hiçbir Ulastirma Memur-Sen üyesini mutlu etmez. Konfederasyon olarak 11 hizmet kolunda genel yetki hedefinde üzerimizde olan yükün sorumluluguyla hareket ettik. Etkimizle yetkimizi bulusturduk. Bize güç veren basta Memur-Sen Genel Yönetimimiz olmak üzere bütün sendikalarimiza tesekkür ediyoruz. Dayanismamiz da, güçlü Memur-Sen için yolculugumuz da devam edecektir. 9.177 üye ile genel yetkimiz, basta teskilatimiz olmak üzere, ulastirma çalisanlarina ve camiamiza hayirli olsun” seklinde konustu.


Sinasi Gülcüoglu: Basarmak Yorgunluklarimiza Degdi

Birlik Haber-Sen Genel Baskani Sinasi Gülcüoglu, yogun bir süreçten çiktiklarini kaydederek, söyle konustu: “Bu yil Genel Yönetimimiz dahil bütün teskilatimiz yetkiyi almak için hedefe odaklanmis durumdaydi. Memur-Sen’in hedefinde üzerimize düsen sorumlugu yerine getirmek için dur durak bilmeksizin çalistik. Genel yetki yolculugumuzu basariyla tamamlamak bütün yorgunluklarimiza degdi. Memur-Sen ailesinin gücüne güç katmak ve üzerimizdeki sorumlulugun geregini yerine getirmek için ter döktük. 12.234 üye ile genel yetkiye uzandik. 444 farki önümüzdeki yil artiracak ve makasi açacagiz. Sadece üyelerimizin degil, hizmet kolumuzdaki bütün çalisanlarin sorumlulugu ile hareket ettik. Genel yetkili sendika olarak sorumluluk duygusu ile hareket etmeyi sürdürecegiz. Sizin vasitanizla ben bir kez daha bütün teskilatimiza ve Genel Yönetim Kurulumuza ayri ayri tesekkür ediyorum. Yetkimiz, teskilatimiz basta olmak üzere hizmet kolumuzun çalisanlarina, Memur-Senimize hayirli olsun diyor, ziyaretinize ve nezaketinize tesekkür ediyorum.” 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen