Haber
2015-10-10 07:57:57
Çakırcı: Genç Memur-Sen geleceğimizdir

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Çakırcı, “Yükü yeni bir medeniyet inşa etmek olan bu değerli yolun yolcuları, sizler geleceğimizi inşa edecek, yeni hedefler ortaya koyarak sağlam adımlarla geleceğe yürüyeceksiniz” dedi.

Memur-Sen Genel Merkezi’nde yapılan Genç Memur-Sen 2015-2016 Faaliyet Dönemi Genel Merkez Teşkilat Programı’nda konuşan Ramazan Çakırcı, Genç Memur-Sen’in amacının ‘Asım’ın Nesli’ni inşa etmek olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Sizler sorumluluklarınızın farkında bir gençliksiniz. Bu sorumluluklar doğrultusunda daha çok çalışarak geleceğimizi inşa edecek gençlersiniz. Şairin, ‘Fatih’in İstanbul’u fethettiği yaştasın’ uyarısını dikkate alan bir gençliksiniz. Sorumluluklarımızın gereğini yapmalıyız. İlim öğrenme gibi bir sorumluluğumuz var, bunu hakkıyla yerine getirmeliyiz. Genç Memur-Sen’in davası vardır, bir kimliği vardır. Kimliğinde silikliğe yer yoktur. Bu kimliğin yönü, rengi bellidir. Sesi nettir, duruşu esastır. Genç Memur-Sen yeniden büyük Türkiye yolculuğumuzdaki geleceğin teminatıdır. Genç Memur-Sen bizim geleceğimizdir.”

Beyhan: Yeni bir ufka yelken açacağız

Genç Memur-Sen Genel Başkanı Eyüp Beyhan ise, Genç Memur-Sen’in bir davasının olduğunu, bu doğrultuda da bütün gençliğin bir mesuliyeti olduğunu ifade ederek, “Bu kubbede hoş bir sada bırakmak için elimizden geleni yapacağız. Yeni bir ufka doğru yelken açarak, kardeşlik iklimini kuvvetlendireceğiz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından kişisel gelişim ve motivasyon koçu Rahim Aladağ, ‘Kişisel Gelişim’ konulu bir sunum gerçekleştirdi.

 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen