Haber
2009-03-05 06:18:53
Egitim-Bir-Sen Üyeleri Ferdi Kaza Sigortasi Kapsamina Alindi

Egitim-Bir-Sen üyeleri, Memur-Sen’in SBN Sigorta ile yaptigi anlasma çerçevesinde, Ferdi Kaza Sigortasi kapsamina aldi. Anlasmayla bütün üyelerimiz çok önemli avantajlara sahip olacaklar.

 

Bireysel Ferdi Kaza Sigortasi ile vefat teminati, sürekli sakatlik teminati ve deprem halinde bu iki sonucun olusmasi durumu teminat altina alindi. Yapilan anlasmayla Memur-Sen üyeleri, kasko, trafik gibi diger sigortalarda özel indirim ve taksit hakkini elde edecekler.


Dedeman Otel’de düzenlenen imza törenine Memur-Sen ve Egitim-Bir-Sen Baskani Ahmet Gündogdu ve konfederasyona bagli sendikalarin genel baskanlari, SBN Sigorta Genel Müdürü Erhan Özsertel ile SBN sigorta yöneticileri katildi.

 

Törende konusan Memur-Sen ve Egitim-Bir-Sen Genel Baskani Ahmet Gündogdu, Memur-Sen’in 370 bini asan üyesi ve özelde üyelerinin, genelde ise Türkiye’nin sesi haline gelmis büyük bir konfederasyon oldugunu ifade ederek, üyelerini günlük hayat içerisinde gizlenen kazalara karsi teminat altina almak ve gerek zorunlu gerekse istege bagli sigorta branslarinda da piyasadaki fiyatlarin altindaki prim miktarlariyla poliçe sahibi yapmak için SBN Sigorta ile anlasma sagladiklarini söyledi.

 

Gündogdu, SBN Sigorta ile yaptiklari anlasmayla, üye, sendika çalisanlari ve sendika üyesi iken emekliye ayrilanlara veya sendika üyesi olmaya engel görevlere atananlara önemli avantajlar sagladiklarini vurguladi.

 

Bu anlasmayla Memur-Sen’e bagli sendikalarin üyelerinin primlerinin bir yil süreyle Memur-Sen ve bagli sendikalar tarafindan ödenecek Grup Ferdi Kaza Sigortasi Poliçesi kapsaminda olacagini anlatan Gündogdu, sunlari kaydetti:

“Grup Ferdi Kaza Sigortasi  Poliçesi, kazaya bagli ölüm veya sürekli  sakatlik durumlarinda 15.000 TL tutarinda teminat Içerecek. Grup Ferdi Kaza Sigortasi kapsaminda deprem, terör, yangin, bogulma, motor bisiklet ve takma motorlu bisiklet kullanimi gibi risklerde bulunacak. Grup Ferdi Kaza Sigortasi haricinde Memur-Sen’e bagli sendikalarin üyelerine Memur-Sen ve bagli sendikalardaki çalisanlarimiza, Memur-Sen’e bagli sendika üyesi iken emekliye ayrilanlar ile sendika üyesi olmaya engel görevlere atananlara ve yukarida sayilanlarin anne-baba, es ve çocuklarina diger sigorta branslarina iliskin poliçelerde prim indirimi ve prim ödemelerinin taksitlendirilmesi gibi özel imkânlar saglanacak olup bu çerçevede; kaskoda, SBN Sigorta’nin uyguladigi en düsük fiyat üzerinden yüzde 30 indirim uygulanacak. Zorunlu Trafik Sigortasi’nda poliçeler, aracin bagli oldugu ildeki en düsük taban fiyat üzerinden düzenlenecek. Poliçelere ait prim tutarlari, 3 ila 12 ay arasinda degisen taksitler halinde ödenebilecek. Ayrica üyelerimiz, çalisanlarimiz, emekli olan üyelerimiz, üyemizken sendika üyesi olmaya engel görevlere atanan arkadaslarimiz, bu kisilerin anne-baba, es veya çocuklari, Kasko, Zorunlu Trafik, DASK veya diger sigorta branslarindaki sigorta poliçelerini bu anlasma kapsaminda SBN Sigorta’dan edinmeleri halinde Memur-Sen’in hediyesi olarak kazaya dayali sürekli sakatlik veya ölüm hallerinde 30 bin TL tutarinda teminat ödenmesini içeren Ferdi Kaza Sigortasi Poliçesi kazanacaklar. Hasar ödemeleri, hasarin ödenmesine esas teskil eden belgelerin eksiksiz olarak sunulmasi kaydiyla 15 gün içinde gerçeklestirilecek. Sözlesme kapsaminda bulunanlara Yangin poliçesi (Konut Paket, Isyeri  Paket. DASK, vb.), istege bagli Ferdi Kaza Poliçesi, Bireysel Güvence Poliçesi (Bireysel Kaza ve Acil Tedavi Giderleri) ürünlerinde de özel indirim/imkânlar saglanacaktir. Öncü ve sorumlu sendikaciligin simgesi Memur-Sen’in ve bagli sendikalarinin, kamu görevlilerine yeni ufuklar üreten hizmetlere devam edecegini bu vesileyle ifade ediyorum.”

 

SBN Sigorta Genel Müdürü Erhan Özsertel ise, Memur-Sen ailesi ile ayni safta yer almaktan büyük gurur duyduklarini dile getirerek, “Güçlü insan kaynagi yapimiz, üstün hizmet kalitesi ve 250’yi askin Sekerbank Subesi araciligi ile hizmet vermekteyiz. Sekerbank’in Türkiye geneline yayilmis güçlü sube agi yoluyla her müsteri segmentine ve her bölgeye ulasan SBN Sigorta’nin Sekerbank subeleri ile birlikte 1.500’ü askin satis noktasi bulunmaktadir” seklinde konustu.

 

Istikrar, güven ve iyi niyet ile sigortacilik ilkeleriyle kurumsal degerlerine bagli olarak sektörün örnek, güvenilir ve saygin kurulusu olduklarini, imzaladiklari protokol geregi, Memur-Sen üyelerine birinci sinif hizmet sunacaklarini belirten Özsertel, iki büyük kurulusun bu protokolüyle Memur-Sen üyelerinin benzersiz bir hizmete adim attiklarini ifade etti.

 

Yapilan konusmalarin ardindan anlasma protokolü, Memur-Sen Genel Baskani Ahmet Gündogdu ile SBN Sigorta Genel Müdürü Erhan Özsertel tarafindan imzalandi.

 

Imza töreninden sonra, ilk sertifika, SBN Sigorta Genel Müdürü Erhan Özsertel tarafindan Memur-Sen Genel Baskani Ahmet Gündogdu’ya verildi.

 

Daha sonra, Memur-Sen’e bagli sendikalarin genel baskanlari protokolü imzalayarak sertifikalarini aldilar.

 

Imza törenine Genel Sekreterimiz Halil Etyemez, Genel Mali Sekreterimiz Ahmet Özer, Genel Mevzuat ve Toplu Görüsme Sekreterimiz Ramazan Çakirci da katildilar.

 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen