Haber
2009-09-10 07:19:38
Ek-2 Degerlendirme Formu’ndaki Hata Giderildi

Milli Egitim Bakanligi, Danistay karari dogrultusunda 29.08.2009 tarihinde Yönetici Atama Yönetmeligi Ek-2 Degerlendirme Formu’nda degisiklik yapmisti. Bu degisiklikle müdür, müdür basyardimciligi ile müdür yardimciliginda vekâleten ve geçici görevlendirmelerde geçen sürelere puan verilmeyerek, hatali bir durum olusmustu.

 

Ek-2 Degerlendirme Formu’nun hizmet bölümünde, “Yöneticilikte asaleten/vekaleten/geçici görevlendirme olarak geçen süreler ile ayliksiz izinli ve özel ögretim okullarinda ögretmenlikte geçen süreler hariç olmak üzere ögretmenlikte geçen sürelere” 0.48 puan verilmektedir. Bu kisimda “vekaleten ve geçici görevlendirme” ibareleri metinden çikarilmadigi için degisiklikte hatali bir durum meydana gelmisti.

 

Söz konusu degisiklikle, ögretmenlerin “geçici ve vekaleten” yaptiklari görevlerde geçen sürelerin puanini bile alamayacaklari durumu ortaya çikmisti.

 

Bu hatanin giderilmesi için Personel Genel Müdürü Necmettin Yalçin ile bir görüsme yapmistik. Yalçin, hatayi giderecek degisikligi yapacaklarini söylemisti.

 

Sözü edilen degisiklik bugünkü Resmi Gazete’de yayimlandi.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen