Haber
2011-09-28 07:28:12
Eski Genel Sekreterimiz Halil Etyemez’e ‘Hayirli Olsun’ Ziyaretinde Bulunduk

Egitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Baskani Ahmet Gündogdu; Genel Sekreterimiz Ahmet Özer, Genel Mali Sekreterimiz Esat Tektas, Genel Basin Yayin Sekreterimiz Ali Yalçin, Genel Egitim ve Sosyal Isler Sekreterimiz Teyfik Yagci, Genel Mevzuat ve Toplu Sözlesme Sekreterimiz Ramazan Çakirci, Memur-Sen Genel Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakanligi Bakan Yardimciligi’na atanan eski Genel Sekreterimiz Halil Etyemez’e ‘hayirli olsun’ ziyaretinde bulundu.

 

Ahmet Gündogdu, 9 yil boyunca Egitim-Bir-Sen çatisi altinda verdigi emekten dolayi Etyemez’e tesekkür etti. Bundan sonraki hizmetlerinde basarilar dileyen Gündogdu, sunlari söyledi:

“Egitim-Bir-Sen’de yillarca hizmet sunmus; bilgi ve birikimiyle çalisma hayatinin sorunlarina vakif bir kisi olarak, Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakanligi’nda önemli bir sorumlulugu yüklenmis olmanizi takdirle karsiliyoruz. Egitim-Bir-Sen çatisi altinda gerçeklestirdiginiz basarili çalismalarin Bakan Yardimciligi görevinde de devam edecegine olan inancimiz tamdir.”

 

Halil Etyemez ise, ziyaretin kendisini çok mutlu ettigini ifade ederek, “Simdiye kadar Egitim-Bir-Sen çatisi altinda sürdürdügüm insana hizmet görevini simdi de Bakan Yardimcisi sifatiyla sürdürecegim. Bizim için önemli olan, insanliga faydali olabilmektir” dedi.

 

Ziyaret sonunda, Ahmet Gündogdu, Halil Etyemez’e Egitim-Bir-Sen ve Memur-Sen adina bir tablo hediye etti.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen