Haber
2012-04-24 07:30:24
Eylemlilik Sürecimizde Sira Ek Ödeme ve Faks Eyleminde

Sendikamiz toplu sözlesme masasi öncesi eylemlerine devam ediyor. Toplu sözlesme yasasinin Meclis’ten geçmesi ile birlikte, 666 sayili KHK’da muadili olmadigi gerekçesiyle ‘esit ise esit ücret’ düzenlemesi kapsami disinda birakilan ögretmen ve ögretim elemanlarimizla birlikte ‘ek ödeme magduriyetimizin giderilmesi’ talebiyle yarin (25/04/2012) Maliye Bakanligi önünde eylem yapacagiz.

Genel Merkezimiz, Ankara subelerimizin katilimiyla Maliye Bakanligi önünde ek ödeme eylemi gerçeklestirirken, ayni saatlerde 81 il merkezinde subelerimiz PTT önlerinde kitlesel basin açiklamalari yapacak ve bütün teskilatimiz, basta Basbakan Sayin Recep Tayyip Erdogan olmak üzere, Maliye Bakani Mehmet Simsek’e, Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakani Faruk Çelik’e, Ekonomi Koordinasyonundan Sorumlu Devlet Bakani ve Basbakan Yardimcisi Ali Babacan’a, Milli Egitim Bakani Ömer Dinçer’e ve her ilin kendi milletvekillerine toplu faks eylemi gerçeklestirecektir.

Egitim-ögretim ve bilim hizmet kolunda ‘Genel Yetkili Sendika’ olarak toplu sözlesme masasina oturacak olan sendikamizin üç asamadan olusan eylemlilik süreci, yarin Maliye Bakanligi önünde Ankara subelerimizle birlikte gerçeklestirecegimiz ‘Ek Ödeme Eylemi’ ile devam edecek.

Egitim-Bir-Sen olarak, esit ise esit ücret magduru egitimcilerimizi, yapacagimiz eylemlere katilmaya davet ediyoruz.

Eylemlerimizin ilki olan Bordro Yakma eylemi, geçen hafta 81 ilde yogun katilim ve büyük bir coskuyla gerçeklestirilmisti. 

Basbakan’liga Geçilecek Faks Metni…
Maliye Bakanligi’na Geçilecek Faks Metni…
Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakanligi’na Geçilecek Faks Metni…
Ekonomi Koordinasyondan Sorumlu Devlet Bakanligi’na Geçilecek Faks Metni…
Milli Egitim Bakanligi’na Geçilecek Faks Metni…
Milletvekillerine Geçilecek Faks Metni…

 

Bakanliklarin Faks Numaralari ve Mektup Adresleri…
Milletvekillerinin Faks Numaralari Listesi… 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen