Haber
2013-02-27 06:36:52
Filistin Büyükelçisi’nden Ziyaret

 Filistin’in Ankara Büyükelçisi Nabil Maarouf, Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu’yu ziyaret etti. Büyükelçi Maarouf, İsrail’in esir tuttuğu Filistinlilerin ailelerine yönelik yapacakları yardım çalışması hakkında bilgi verdi. Bu konuda işbirliği ve destek istediklerini belirten Büyükelçi Maarouf, Memur-Sen ve Türkiye’yi her zaman kendilerinden daha Filistinli gördüklerini dile getirdi.

Genel Başkan Ahmet Gündoğdu ise, Kudüs Şairi Mehmet Akif İnan’ın kurduğu konfederasyonun mensupları olarak, Filistinlilerin acısını her zaman yüreklerinde hissettiklerini söyledi.

“Her Yer Filistin, Hepimiz Filistinliyiz” diyerek Filistinliler için miting ve yardım kampanyaları düzenlediklerini hatırlatan Gündoğdu, Filistin ve Filistinliler için yapılacak her çalışmanın içinde bulunacaklarını kaydetti. Mehmet Akif İnan’ın, “Mescid-i Aksa’yı gördüm düşümde/Götür Müslüman’a selam diyordu/Dayanamıyorum bu ayrılığa/ Kucaklasın beni İslam, diyordu” dizelerine atıfta bulunan Gündoğdu, “Filistin için yaptığımız her çalışma, bu ayrılığın sona ermesi ve vuslatın sağlanması için bir adımdır. Bu vuslatı biz de çok arzuluyoruz. Filistinli kardeşlerimiz ve aileleri için yapılması gereken bir şey varsa, büyük Memur-Sen ailesi bu konuda üzerine düşeni fazlasıyla yapacaktır” dedi.

Memur-Sen olarak dünyanın neresinde olursa olsun, haksızlığa ve zulme uğrayan herkesin yanında olduklarını belirten Gündoğdu, kendilerine miras kalan ve temsil ettikleri değerlerin bunu gerektirdiğini dile getirdi. 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen