Haber
2009-01-14 06:18:38
Filistin için 18 Ocak'ta Sihhiye Meydani'ndayiz!

Hak-Is, Memur-Sen, MÜSIAD, Mazlum-Der ve AGD’nin olusturdugu “Her Yer Filistin, Hepimiz Filistinliyiz” Platformu, Pazar günü saat 13’te Ankara Sihhiye Meydani’nda miting düzenleyecek. Memur-Sen Genel Merkezi’nde platform adina yapilan açiklamada, “Yüreginde insan sevgisi olan tüm vatandaslarimizi 18 Ocak Pazar saat 13’te Sihhiye Meydani’na bekliyoruz” denildi.

 

Platform üyeleri, Memur-Sen Genel Merkezi’nde konuyla ilgili bir basin toplantisi düzenlediler.

 

Memur-Sen ve Egitim-Bir-Sen Genel Baskani Ahmet Gündogdu, sözün bittigi yerde olduklarini ifade ederek, “Eyleme geçmenin tam zamani diyoruz. Gecekondu terörist devlet Israil Büyükelçisi’nin Türkiye’den kovulmasini, Israil ile yapilan askeri ve ticari anlasmalarin kaldirilmasini, Israilli pilotlarin kovulmasini, terör devletinin hava sahamizi kullanmamasini, katliama ortak olan Yahudi mallarinin boykot edilmesini isteyecegiz. Bundan sonra her yer Filistin, hepimiz Filistinliyiz. Akan kan durana kadar her yer Filistin, hepimiz Filistinliyiz” dedi. 

 

Hak-Is Genel Baskani Salim Uslu, MÜSIAD Ankara Sube Baskani Hüdaverdi Çakir, Mazlum-Der Genel Baskani Ömer Faruk Gergerlioglu ve AGD Genel Sekreteri Ali Özdemir’in konusmalarindan sonra ortak bir bildiri yayinlandi.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen