Haber
2014-08-02 07:50:31
Filistin Özgür Olmadıkça Ümmet Özgür Olmayacak

Terör devleti İsrail’in Gazze’ye yaptığı saldırılara sessiz kalınmasını Akit ve Milli Gazeteye değerlendiren Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, "Vahşete sessiz ve duyarsız kalmak, dilsiz şeytanlığı kabul etmektir. Biz biliyoruz ki Gazzeliler direndikçe Siyonist İsrail, ırkçı ve emperyalist hedeflerine ulaşamayacak. Biz biliyoruz ki Müslümanlar topyekun ayağa kalktığında sömürü sistemi son bulacak, Filistin özgür olacaktır. Unutulmamalı ki Filistin özgür olmadıkça Ümmet özgür olmayacak" dedi.

 

“Vicdanı olan herkesi terörist devlet İsrail’i durdurmaya ve haddini bildirmeye davet ediyorum” diyen Gündoğdu, “Dünya insanlık ailesi, adaleti ve hakkı ayakta tutanlar, zulmün ve zalimin yanında olanlar olarak ikiye ayrılacaklar. İnsanlık devam eden soykırıma karşı ayağa kalkmalıdır. Bu insanlığın onur sınavıdır. Gün Filistin için dayanışma günüdür. Vakit, Mescid-i Aksa ve Kudüs için ayağa kalkma, kardeşlerimize sahip çıkma vaktidir. Vakit, hepimizin onurunu korumak için şehit düşen kardeşlerimizin yanında olma vaktidir” şeklinde konuştu.

 

Gündoğdu, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Mahzun ve masum Gazzeli kardeşlerimizin üzerine vahşice bomba yağdıran İsrail, zulme maruz bırakılan da Müslümanlar olunca, sessiz kalan batı, ikiyüzlü olduğunu bir kez daha belgelemiştir. AB ülkelerinden bazıları ve ABD öldüreni değil, öleni kınamışlardır. İsrail’i kınayacaklarına Filistin tarafını kınadıklarını açıklamışlardır. Bu tam bir rezalet, kepazeliktir. Hem ABD’yi hem BM’yi hem AB’yi hem de İslam İşbirliği Teşkilatını insanlık suçuna ortak oldukları için kınıyoruz. ABD, AB, BM insanlık ayıplarının suç ortağıdır. Vahşete sessiz ve duyarsız kalmak, dilsiz şeytanlığı kabul etmektir. Biz biliyoruz ki Gazzeliler direndikçe Siyonist İsrail, ırkçı ve emperyalist hedeflerine ulaşamayacak. Biz biliyoruz ki Müslümanlar topyekun ayağa kalktığında sömürü sistemi son bulacak, Filistin özgür olacaktır. Unutulmamalı ki Filistin özgür olmadıkça Ümmet özgür olmayacak.”

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen