Haber
2012-12-06 06:33:54
Gazi Üniversitesi Rektörü Süleyman Büyükberber’e Ziyaret

Genel Başkan Vekilimiz Ahmet Özer, Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Büyükberber’i ziyaret etti.

Genel Başkan Yardımcılarımız Murat Bilgin, Teyfik Yağcı ve Ankara 5 No’lu Şube Başkanımız Ayhan Okuyucu, Şube Yönetim Kurulu üyeleri Ebru Bayazıt, Ahmet Yağcı, İrfan Ata, Gürbüz Teber, İsa Can ve Mustafa Yaman’ında katıldığı ziyarette konuşan Ahmet Özer, Rektör Prof. Dr. Süleyman Büyükberber’e yeni görevinde başarılar diledi. Özer, hizmet sendikacılığının yanında sorun üreten değil, sorumluluğu paylaşarak akademik sendikacılıkla birlikte çözüme katkı sunan bir anlayışa sahip olduklarını söyledi.

Rektör Prof. Dr. Süleyman Büyükberber ise, maddi kaynakların kullanımında bugüne kadar yaşanan sıkıntıların yeni yapılanma ve sorumluluk bilinciyle hareket edilerek çözüleceğini kaydetti. Bu konuda yaşanan bütün sorunları yönetime geldikleri tarihten itibaren aldıkları kararlarla çözmeye başladıklarını belirten Büyükberber, talip oldukları görevi adil olarak yerine getireceklerini, çalışanı her zaman ödüllendireceklerini, farkını ortaya koyan akademik ve idari personelin değerlendirileceğini ifade etti.

Ankara 5 No’lu Şube Başkanımız Ayhan Okuyucu, özlük hakları başta olmak üzere şimdiye kadar giderilmeyen mevcut sorunlarla ilgili Rektör Süleyman Büyükberber’e bir rapor takdim etti. Gazi Üniversitesi’nde geçmiş yönetimlerin keyfi uygulamalarından vazgeçilmesi durumunda birçok sorunun kendiliğinden çözüme kavuşacağını söyleyen Okuyucu, akademik ve idari personelin haklarının iyileştirilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi.

Ziyaretin sonunda Ahmet Özer, Rektör Büyükberber’e yayınlarımızdan oluşan bir set takdim etti. Yayınlarımızı inceleyen Rektör Prof. Dr. Süleyman Büyükberber, “Sendikanızı, adeta bir üniversite gibi ciddi bir çalışma içerisinde olduğu için tebrik ederim” dedi. 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen