Haber
2011-01-28 06:22:29
Genel Baskanimiz Ahmet Gündogdu’nun Babasinin Cenazesi Gümüshane’de Defnedildi

Genel Baskanimiz Ahmet Gün- dogdu’nun babasi Mustafa Gündogdu’nun cenazesi, Gü- müshane’nin Kürtün Ilçesi’ne bagli Sögüteli Köyü’nde Cuma Namazi’ni müteakip kilinan cenaze namazinin ardindan aile kabristaninda topraga verildi.

 

Cenaze namazi sonrasi kisa bir konusma yapan Ahmet Gün- dogdu, babasi Mustafa Gündogdu’nun alçakgönüllülügü ve yardimseverliligiyle çevresinde çok sevilen ve yeri doldurulamayacak bir insan oldugunu dile getirerek, “Takdir-i ilahi’ye boynumuz kildan incedir. Biz evlatlari olarak ondan raziydik, Allah da ondan razi olsun. O, Rabbi’ni severdi, sevdiginin yanina gitti” dedi.

 

Tedavi süreci boyunca ve vefati sonrasinda gerek bizzat bulunarak gerekse telefonla ulasarak kendisini yalniz birakmayan herkese tesekkür eden Gündogdu, babasinin borcuna sadik oldugunu hatirlatarak, buna ragmen unutulan ve gözden kaçan bir hak varsa, helal edilmesini, hakkin ifasi için yapilmasi gereken bir sey varsa da, hak sahibinin kendisi ile görüsmesini istedi.

 

Cenazeye; Gümüshane Valisi Enver Salihoglu, HAS Parti Genel Baskan Yardimcisi Seref Malkoç, Memur-Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri, Genel Merkez Yönetim Kurulu üyelerimiz, Ilçe Kaymakami Zafer Engin, Kürtün Belediye Baskani Ahmet Kanat, Özkürtün Belediye Baskani Yakup Turgut, Memur-Sen Il Temsilcisi ve Sube Baskanimiz Veli Agaç, çevre il ve ilçelerden gelen çok sayida bürokrat, yönetici, sendika temsilcisi, ögretmen ile yakinlari ve sevenleri katildi.

 

27 Ocak 2011 Persembe günü tedavi gördügü hastanede vefat eden merhum Mustafa Gündogdu’nun cenazesi, ayni gün Ankara Maltepe Camii’nde ikindi namazini müteakip kilinan cenaze namazi sonrasi, defnedilecegi Gümüshane’nin Kürtün Ilçesi’ne bagli Sögüteli Köyü’ne ugurlanmisti.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen