Haber
2012-07-10 07:31:25
Genel Mali Sekreterimiz Esat Tektas’in Kardesi Resat Tektas'i Ebediyete Ugurladik

6 Temmuz Cuma günü hali saha futbol maçi sirasinda geçirdigi kalp krizi sonucu vefat eden, Egitim-Bir-Sen Genel Mali Sekreterimiz Esat ve üyemiz Mustafa Tektas’in kardesleri Resat Tektas, Genel Baskanimiz Ahmet Gündogdu’nun da katilimiyla Izmir Ayrancilar Merkez Camii’nde ikindi namazini müteakip kilinan cenaze namazinin ardindan ebediyete ugurlandi.


Defin islemlerinin ardindan merhumun ailesine ve Genel Mali Sekreterimiz Esat Tektas’a bassagliginda bulunan Ahmet Gündogdu, Resat Tektas’in beklenmeyen ölümünden duydugu üzüntüyü dile getirdi. Gündogdu, “Ölümler her ne kadar kalplerimizi hüzünlendirip gözlerimizi yasartsa da bizim için sevgiliye kavusmak demektir. Allah Resat Tektas kardesimize rahmetiyle muamelede bulunsun ve cennetine koysun; geride kalanlara ise sabr-i cemil nasip etsin” diye konustu.

Genel Baskan Gündogdu’ya zor günlerinde yaninda oldugu için tesekkür eden Esat Tektas, vefati sonrasinda gerek bizzat bulunarak gerekse telefonla ulasarak kendisini yalniz birakmayan diger bütün dostlarina da tesekkür etti.

Cenazeye, Memur-Sen ve Egitim-Bir-Sen Genel Baskani Ahmet Gündogdu, Genel Egitim ve Sosyal Isler Sekreteri Teyfik Yagci, Genel Mevzuat ve Toplu Sözlesme Sekreteri Ramazan Çakirci, Memur-Sen ve Egitim-Bir-Sen Izmir Sube Baskani Abdurrahim Senocak, Manisa, Usak, Aydin ve Denizli Sube Baskanlari ve yönetimleri ile bagli sendikalarin baskanlari ve çok sayida vatandasimiz katildi.


Egitim-Bir-Sen ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, basta Genel Mali Sekreterimiz Esat Tektas olmak üzere ailesine ve sevenlerine sabir ve bassagligi diliyoruz.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen