Haber
2012-03-02 06:29:39
Genel Merkez Kadinlar Komisyonu Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardimcisi Halil Etyemez’i Makaminda Ziyaret Etti

Genel Merkez Kadinlar Komisyonu Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakanligi Bakan Yardimcisi Halil Etyemez’i makaminda ziyaret etti.  Kadin Komisyonumuz yaptiklari çalismalarla ilgili Etyemez’e bilgi verdi. Muammer Uzunca baskanligindaki Kadinlar Komisyonu üyeleri, önümüzdeki dönemde yapmayi planladiklari çalismalar hakkinda Etyemez’e bilgi verdi.

Ziyarette, özellikle Türkiye’de çalisan kadinlarin sosyal alanda karsilastiklari zorluklara dikkat çeken komisyon üyeleri, yapacaklari çalismalar için Bakan Yardimcisi Etyemez’den destek istedi. 9-11 Mart 2012 tarihinde Ankara Baskent Ögretmenevi’nde büyük bir kadin bulusmasi ile kadinlarin sosyal alanda karsilastiklari zorluklari tartisacaklarini belirten komisyon üyeleri Halil Etyemez’i de programa davet etti. 

Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakani Halil Etyemez de Egitim-Bir-Sen’in Kadinlar Komisyonu olusturarak çok dogru bir karar verdigini belirterek, “Kadina siddetin tartisildigi su dönemde böyle bir yapinin Egitim-Bir-Sen çatisi altinda olusturulmus olmasi son derece dogru bir adim olmustur. Kadinlarimizin sosyal hayatta yasadiklari sorunlari ortadan kaldirmak için Bakanlik olarak birçok çalisma yürütüyoruz. Bu çalismalarda kadinlarin destegi bizler için önemli, çünkü kadinlarin ne gibi sorunlarla karsilastigini en iyi yine kadinlar bilir” dedi.

Ziyaret sonrasi Etyemez’e bir tablo hediye eden komisyon üyelerimiz bir de hatira fotografi çektirdi.

Bu arada, Genel Merkez Kadinlar Komisyonu, 8 Mart Dünya Kadinlar Günü dolayisiyla 9-11 Mart 2012 tarihlerinde Ankara Baskent Ögretmenevi’nde gerçeklestirecegi bulusmada, ülkemizin önde gelen kadin kuruluslarinin temsilcileri ile 81 ilin Kadinlar Komisyonu baskanlari bir araya gelecek.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen