Haber
2012-03-31 07:30:09
Genel Merkez Kadinlar Komisyonu Dogantepe Yaslilar Evini Ziyaret Etti

Genel Merkez Kadinlar Komisyonumuz Altindag Belediyesi’ne bagli Dogantepe Yaslilar Evini ziyaret ederek yaslilarimizla birlikte oldu.

Yaslilarimizin yasadiklarini yerinde görmek amaciyla Dogantepe Yaslilar Evi’ni ziyaret eden Genel Merkez Kadinlar Komisyonumuz yaslilarimizla sohbet etti. Kadinlar Komisyonu Baskanimiz Muammer Metin yaslilarimizla yaptigi sohbette “Ihtiyaçlarinin karsilanmasi noktasinda üzerimize ne düsüyorsa yapmaya haziriz. Toplumumuzun hafizasini, tarihini ve kültürel birikimini yansitan yaslilar, tecrübeleriyle bizler için en önemli rehberlerdir. Dün ile bugün arasinda bir köprü vazifesi gören yaslilarimizi unutmak, milletimize karsi yapilan en büyük haksizliktir olacaktir. Bu nedenle bugün de sizlerin yanindayiz yarin da yine sizlerin yaninda olacagiz. Bunu böyle bilmenizi istiyoruz” diye konustu. Yaslilarimiz ise ziyarette geçmiste yasadiklari anilarini anlatti. Komsuluk iliskileri içerisinde ihtiyaçlarinin birçogunu birbirlerine yardim ederek giderdiklerini söyleyen yaslilarimiz, kaldiklari yerin sartlarindan memnun olup olmadiklari sorusuna sartlardan memnun olduklari karsiligini verdi. Bir sonraki ziyarette kadinlar komisyonumuzun kendilerini piknige götürmesini isteyen yaslilarimiz, buna çok sevineceklerini söyledi. Komisyon Baskani Metin, yaslilarimiza piknik sözü verdi. 

Ziyaret sonrasi Egtim-Bir-Sen Genel Merkezi’nin hazirlattigi yardim paketleri Kadinlar Komisyonu Baskani Muammer Metin tarafindan yaslilarimiza takdim edildi.




MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen