Haber
2008-09-10 07:18:13
Girisimlerimiz Sonuç Verdi

Ek ödemelerden mahrum birakilan Milli Egitim çalisanlarinin magduriyeti, girisimlerimiz ve yetkililerle yaptigimiz görüsmeler sonucunda sona eriyor.

 

Maliye Bakanligi Müstesari ve ilgili daire baskani, Milli Egitim Bakanligi Müstesari ve Personel Genel Müdürü nezdindeki girisimlerimiz sonucunda Milli Egitim Bakanligi Merkez ve Tasra Teskilati’nda görevli, Talim ve Terbiye Kurulu’nda görevlendirme çalisan ögretmenlerle ilgili ek ödeme sorunu çözüme kavusturuldu.

 

Sube Müdürü, Müfettisler ve Müdür Yardimcilari’nin magduriyetinin giderilmesi için ise, ek ders saatlerinin 15’ten 25’e çikarilmasina karar verildi.

 

Milli Egitim Bakanligi ile Maliye Bakanligi arasinda yapilan görüsmeler neticesinde 25 saat ek ders verilmesi kararlastirilirken, yasal düzenleme için de çalisma baslatildi.

 

Genel Baskanimiz Ahmet Gündogdu, Milli Egitim çalisanlarindan bazilarinin ek ödemeden mahrum birakilmasi konusunu toplu görüsme masasinda da gündeme getirmisti. Toplu görüsmelerin son gününde mutabakata varilan 25 konudan biri de ek ödeme alamayanlarla ilgiliydi.

 

Magduriyetin biran önce giderilmesi için girisimlerimizi sürdürdük. Israrli görüsmelerimiz, amiri, memuru karsisinda sikintiya sokan adaletsiz ücret dagiliminin düzeltilmesi yönündeki çalismalarin baslatilmasina vesile oldu.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen