Haber
2009-10-05 07:19:49
Görevde Yükselme Sinavi Basvurulari Subat Ayinda

2 Temmuz 2009 tarihinde Milli Egitim Bakani Nimet Çubukçu’dan yardimci hizmetler sinifi çalisanlari için Görevde Yükselme Sinavi sözünü almistik. Agustos ayinda Milli Egitim Bakanligi yetkilileri ile yaptigimiz görüsmelerde sinav sürecinin bir an önce baslatilmasini istemistik. Bakanlik yetkilileri ise; seflerin egitimi, sinav ve atama sürecine müteakip, Yardimci Hizmetler Sinifi çalisanlari için sinav sürecini baslatacaklarini söylemislerdi.

 

Sendikamiza, verilen sözlerin takipçisi olduk ve girisimlerimiz sonuç verdi. Milli Egitim Bakanligi yaklasik 9 bin Yardimci Hizmetler Sinifi çalisaninin Görevde Yükselme Sinavi’na girmesi için; “MEB Merkez ve Tasra Teskilati Yardimci Hizmetler Sinifinda Görev Yapan Personelin GIH Sinifi Memur Kadrolarina Yapilacak Olan Görevde Yükselme Duyurusu” nu 02.10.2009 tarihinde yayimladi.

 

Bu olumlu gelismenin ardindan; Milli Egitim Bakanligi’nin ünvan degisikligine tabi kadrolarda yer alan egitim çalisanlarinin; mimar, mühendis, tekniker, teknisyen gibi kadrolarda Ünvan Degisikligi Sinavi’nin yapilmasi için Bakanlik nezdinde girisimlerimizi sürdürecegiz.

 

 Milli Egitim Bakanligi Duyurusu Için Tiklayiniz

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen