Haber
2015-12-07 06:59:24
'Güçlü Memur Büyük Türkiye' çalıştayı yapıldı

 

Memur-Sen “Güçlü Memur Büyük Türkiye” çalıştayı, Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Memur-Sen Yönetim Kurulu üyeleri, bağlı sendikaların genel başkanları, bürokratlar, uzmanlar ve akademisyenlerin katılımıyla Ankara Bera Otel’de yapıldı.
 


 

Çalıştaya katılan uzmanlar, bürokratlar ve akademisyenler, “Yeni Türkiye ile Kamu Personel Sistemi İlişkisi, 657 sayılı Kanun’da Değişikliğe İhtiyaç Var mı? Varsa Neler Değiştirilmeli?, Kamu Hizmetinin Sunumunda Motivasyon ve Kamu Görevlilerinin Verimliliğini Artırmada Kamu Personel Sistemi Nasıl Geliştirilir” konularında fikirlerini dile getirdi.



 

Çalıştayın açılış konuşmasını yapan Genel Başkan Ali Yalçın, “Son günlerde sıklıkla gündeme getirilen 657 sayılı Kanun’da değişiklik yapılması ve memurun iş güvencesi konularının tartışılması üzerine, iş güvencesine dokunulmadan, güçlü kamu personel sisteminin güçlü memur ile sağlanması gerektiği fikrinden hareketle konuyla ilgili gerek bürokrasi, gerek akademik camianın katılımıyla Memur-Sen Konfederasyonumuz tarafından düzenlenen çalıştayın çalışma hayatına hayırlar getirmesini diliyorum. Bir kez daha altını çizerek ifade ediyorum ki, iş güvencesi bizim kırmızı çizgimizdir. Kırmızı çizgilerimizin aşılmasına izin vermeyiz” dedi.



 

Üç oturumun gerçekleştiği çalıştayın sonuç bildirgesinin Memur-Sen tarafından hafta içi kamuoyuna açıklanacağı duyuruldu. 


MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen