Haber
2011-06-01 07:23:28
Gündogdu, Giresun Subemizin Piknigine Katildi

Egitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Baskani Ahmet Gündogdu, Giresun Subemizin düzenledigi yilsonu piknigine katildi.

 

Kulakkaya Yaylasi’nda gerçeklestirilen piknikte bir konusma yapan Ahmet Gündogdu, Egitim-Bir-Sen’in genel yetkili sendika oldugunu, üyesinden genel merkez yöneticisine kadar emegi geçen herkese tesekkür etti.

 

Memur-Sen olarak, sadece sendikacilik yapmadiklarini ifade eden Gündogdu, “Sendikaciliga baslarken, niçin sendikacilik yapacagimizi da belirledik: Vesayeti desifre etmek. Vesayeti desifre etmek için yapacagimiz sendikaciligin ilkesini ise, ‘çerçevesi devlete karsi çizilen sendikaciliga da, çerçevesi devlet tarafindan çizilen sendikaciliga da karsiyiz’ seklinde belirledik” dedi.

 

Toplu sözlesme hakkinin en temel sendikal hak oldugunu kaydeden Gündogdu, anayasa degisikligi ile kamu çalisanlarina verilen toplu sözlesmenin elde edilmesinde en büyük payin da Memur-Sen’de oldugunu vurguladi. 

 

Giresun Sube Baskanimiz Mustafa Öz ise, birlik ve beraberlik içinde çalistiklarini, üyelerinin özlük haklarini savunurken, ülke meselelerine de duyarsiz kalmadiklarini belirtti.

 

Piknige katilan üyelerimiz ise, etkinlikten duyduklari memnuniyeti dile getirirken, aile ortaminda gerçeklesen piknigin tadini çikardi.

 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen