Haber
2010-10-15 07:21:49
Gündogdu: Pakistan’a Yardimlar Yerine Ulasiyor, Devam Etmeli

Memur-Sen ve Egitim-Bir-Sen Genel Baskani Ahmet Gün- dogdu, Basbakan Recep Tay- yip Erdogan’in hem geçmis olsun amaciyla, hem de sel felaketinden etkilenen Mul- tan'da Türkiye tarafindan yaptirilan bin 600 adet Mevlana Evi'nin teslim törenine katilmak üzere gittigi Pakistan gezisine katildi.

Erdogan, Yardim Kampanyasina Katilanlara Tesekkür Etti
Burada konusan Erdogan, 'Pakistan bizi, kurtulus mücadelemizde yalniz birakmadi. 1999 depreminde yalniz birakmadi. Bu kadar birbirini seven iki ülke halklarinin bu tür günlerde birbirinin imdadina yetismesinden daha tabii ne olabilir' dedi.

Türkiye'de halkin duyarliligina tercüman olan ve halkimizi bu noktada adeta seferber eden Diyanet isleri Baskani'na da kalbi muhabbetlerini bildirmek istedigini ifade eden Erdogan, “Ayni sekilde memur kardeslerimizin en büyük sendikasinin baskani, isçi kardeslerimizin sendikasinin baskani, is adamlarimizi temsilen yine Istanbul Ticaret Odasi Baskani ve TOBB Yönetim Kurulu üyesi kardeslerim bizlerle beraber. Onlarin da sevgilerini ifade etmek istiyorum. Heyetimde bulunan tüm kardeslerimin siz kardeslerime selam ve saygilari var. Bizi tarih birlestiriyor. Bizim ortak kültürümüz var, bizim ortak degerlerimiz var. Bu kültür, bu degerler ugruna asirlar boyu birlikte yürümüsüz. Simdi de bu sorumlulugun bize yükledigi bir görevin ifasi için buradayiz” seklinde konustu. “Istiyoruz ki kalici eserler birakalim” diyen Erdogan, Anayasa degisikligine iliskin halk oylamasi sebebiyle gecikmis olarak yaptiklari bu ziyaretin öncesinde eylül ayi basinda esi, kizi ve hanimlardan olusan bir heyetin bölgeyi ziyaret ettigini hatirlatti.

Gündogdu: Yardimlar Sürmeli
Memur-Sen ve Egitim-Bir-Sen Genel Baskani Ahmet Gündogdu, sel felaketine maruz kalan Pakistan için toplanan yardimlarin yerine ulastigini, ancak yardimlarin devam etmesi gerektigini söyledi.

Basbakan Erdogan’la birlikte ziyarete katilan Ahmet Gündogdu, yapilan yardimlarin yerine ulasmis olmasinin mutlulugunu yasarken, gördükleri manzaranin içlerinde olusturdugu burukluga dikkat çekti.

Pakistan için yapilacak yar- dimlarin hiçbir zaman ‘yeter’ denecek seviyeye ulas- mayacagini ifade eden Gündogdu, “Türkiye’nin önde gelen yardim kuruluslariyla yaptigimiz yardim kampan- yasinin ne kadar önemli oldugunu bir kez de yerinde gördüm.Toplanan her kurus, yerine ulasiyor. Her kurus, Pakistanli kardeslerimizin acisini dindirmede ilaç, soguktan korunmasinda battaniye, açligini gidermesinde ekmek oluyor. Memur-Sen ailesine ve aziz milletimize bir kez daha sesleniyorum; Yardim için geç degil. Gönlünüzden ne kadarlik yardim geçiyorsa, ne zaman ulastirmak istiyorsaniz o zaman yardimda bulunun” seklinde konustu.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen