Haber
2013-04-10 07:38:18
Gündoğdu: Vicdani Sorumluluğumuz Gereği Akil Adamların İçinde Yer Aldık

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Memur-Sen olarak 700 bin üyeyle Türkiye’nin en büyük konfederasyonu olduklarını, bunun getirdiği vicdani sorumlulukla ‘Akil Adamlar’ oluşumunda yer aldıklarını söyledi.

Samanyolu Haber Kanalı’na katılarak konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Gündoğdu, PKK terörünü sona erdirmek için 30 bin can verildiğini, 400 milyar dolardan fazla para harcandığını belirterek, “Terörün şucusu-bucusu yok, terör terördür; Ergenekon’un terörü de terördür, PKK’nın terörü de terördür. Biz terörün her türlüsüne karşıyız. Teröristle mücadele devletin güvenlik görevlilerinin işidir ama terörle mücadelede bataklığı kurutmak için Memur-Sen’in önemli misyonu vardır diye yolculuk yapan bir örgüttük. Şimdi bu önemin hükümet tarafından da biliniyor olmasına paralel yeni bir görev tevdi edildi” dedi.

Memur-Sen’in talepte bulunduğu konuların karşısında ya Kamu-Sen ya da onlara emir veren MHP; ya KESK ya da ona emir veren BDP’nin bulunduğunu ifade eden Gündoğdu, mücadeleden hiç vazgeçmeyeceklerini kaydetti.

‘Akil Adamlar’la ilgili eleştiride bulunanların önce teröre karşı olup olmadıklarını açıklaması gerektiğini vurgulayan Ahmet Gündoğdu, karşı olanların, eleştirmek yerine kendi önerilerini sunması gerektiğini dile getirdi.

Çözüm sürecinde kırmız çizgilerin, şehitlerimizin ruhunun incitilmemesi, şehit ailelerini üzmemek; istikametin de millet olması gerektiğini belirten Gündoğdu, milletin ortalama yüzde 70’inin terörün bitmesini istediğine dikkat çekti. 

 

SAMANYOLU HABER YAYININI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen