Haber
2011-04-04 07:23:00
Gündogdu, Yarali Askerleri Ziyaret Etti

Egitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Baskani Ahmet Gündogdu, Osmaniye’nin Hasanbeyli Ilçesi’ne bagli Kaypak Köyü yakinlarinda terör örgütü mensuplariyla çikan çatismada yaralanan askerleri, tedavi gördükleri Osmaniye Devlet Hastanesi’nde ziyaret etti. Askerlere çiçek veren Gündogdu, “Sizler, bizim gözbebegimiz, gözümüzün nurusunuz. Birer çiçeksiniz. En kisa zamanda sagliginiza kavusmaniz için, milletimizle birlikte duaciyiz” dedi.

 

Burada bir açiklama yapan Gündogdu, seçimin yaklasmasiyla, terörden medet uman, gözyasindan kendisine menfaat devsirenlerin yeniden sahneye çiktigini belirterek, milletçe uyanik olunmasi, bu firsatçilarin ekmegine yag sürülmemesi gerektigini söyledi.

 

Terör örgütleriyle isbirligi içinde olan siyasi partilerin ve örgütlerin bulunduklari yeri yeniden gözden geçirmesi gerektigini ifade eden Gündogdu, “Biz ülkemiz için, insanlik için sendikacilik yapiyoruz. Silivri’ye de, Imrali’ya uzagiz. Buralara selam gönderip, oradan gelen talimatlarla sendikacilik, siyaset yapanlari bir kez daha milletimizin sesine kulak vermeye çagiriyoruz. Bu milletin birlik ve beraberliginin sifresi, Çanakkale ruhudur. Bu ruh yeniden tesis edilmelidir. Aramiza ekilen ayrilik ve nifak tohumlarinin yesermesine firsat vermemeliyiz” seklinde konustu.

 

Yarali askerlerimize Allah’tan acil sifalar dileyen Gündogdu, “Bir Mehmetçigimizin sehit oldugunu ögrendik. Kendisine Allah’tan rahmet dilerken, silah arkadaslarina, ailesine ve milletimize bassagligi diliyorum. Yarali Mehmetçiklerimize de Allah’tan acil sifalar diliyor, kendilerine, silah arkadaslarina ve ailelerine geçmis olsun dileklerimi iletiyorum” diye konustu.

Ahmet Gündogdu, yarali askerleri tek tek ziyaret ederek, saglik durumlari hakkinda bilgi aldi.

 

Osmaniye’nin Hasanbeyli Ilçesi’ne bagli Kaypak Köyü yakinlarinda teröristlerce dösenen mayinin patlamasi üzerine çatisma çikmis, 6 askerimiz yaralanmis, yarali askerlerden Zeynel Kapucu ise daha sonra sehit olmustu. Yarali Uzman Çavus Abiter Çiçekçi ile erler Nihat Çaglar, Sunay Inanir, Yunus Uyuktas ve Aykut Akpinar’in tedavileri halen Osmaniye Devlet Hastanesi’nde sürüyor.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen