Haber
2012-11-21 06:33:30
Gündoğdu’dan Adana Valisi Coş, Seyhan Kaymakamı Çınar ve Yüreğir Kaymakamı Subaşı’ya Ziyaret

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Seyhan Kaymakamı Ahmet Çınar, Yüreğir Kaymakamı Turgut Subaşı’yı ziyaret etti.

Genel Başkan Ahmet Gündoğdu, ilk olarak Vali Hüseyin Avni Coş’a ziyarette bulundu. Burada konuşan Gündoğdu, kamu çalışanlarının, ülkemizin, milletimizin ve insanlığın geleceğinin daha iyi, daha güzel olması için sendikacılık yaptıklarını söyledi. Gündoğdu, ülkemizde demokrasinin oturması için referandumda Anayasa değişikliğinin tarafı olduklarını ve bu sebeple millet iradesinin takipçisi olmaya devam ettiklerini kaydetti. Gündoğdu, tüm toplumu düşünen anlayışla başarıyı yakalayıp 11 hizmet kolunun 10’unda genel yetkili sendika olduklarını ifade etti.

Ahmet Gündoğdu, Türkiye’de Milli Eğitim’de 4+4+4 kademeli eğitim sistemine geçildiğini, yeni sistemde bazı sıkıntıların olmasının normal olduğunu, sistemde aksama olmaması için paydaş olarak hareket edildiğini, Adana’da hissedilen aksaklıklar olursa da bunların Valilik tarafından çözüleceğine güvendiklerini vurguladı.

Vali Hüseyin Avni Coş ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Memur-Sen’in kamu çalışanları nezdinde tüm halkımızı ve insanları kucaklamasını çok anlamlı bulduğunu, Memur-Sen’i sivil toplum katkısıyla millet iradesine sahip çıkarak, demokrasi için inisiyatif almasından, yeni bir Anayasa hazırlığı için en büyük anket çalışmasını yaparak, uluslararası konferans düzenlemesinden dolayı kutladığını kaydetti.

Vali Coş, ziyaretin anısına, Adana’daki değerleri simgeleyen vazoyu, “Vazo Adana’dan, içine çiçekler tüm Türkiye’den olsun” diyerek Gündoğdu’ya hediye etti.

Ahmet Gündoğdu, daha sonra, Seyhan Kaymakamı Ahmet Çınar ve Yüreğir Kaymakamı Turgut Subaşı’ya ayrı ayrı ziyaretlerde bulunarak, görüş alışverişinde bulundu. Memur-Sen’in çalışmaları hakkında bilgi veren Gündoğdu, kurum idari yöneticileriyle kurulacak koordinasyon sonrası hem çalışanların sorunlarının daha kolay çözüleceğini hem de sunulan hizmetin kalitesinin artacağını dile getirdi.

Ziyaretlerde, Memur-Sen İl Temsilcisi Muhammet Erdoğan, Adana Şube Başkanımız Mehmet Sezer, Şube Mali Sekreterimiz Süleyman Samsa da yer aldı.

Gündoğdu, Adana 1 No’lu Şubemiz, 2 No’lu (Üniversite) Şubemiz, Diyanet-Sen Şubesi, Toç Bir-Sen 15 ve 31 No’lu Şube, Büro Memur-Sen 1 ve 2 No’lu Şube, Birlik Haber-Sen İl Temsilciliği, Bayındır Memur-Sen İl Temsilciliği ve Kültür Memur-Sen İl Temsilciliği’nin bulunduğu binayı ziyaret etti.

Ziyarette, Memur-Sen İl Temsilcisi Muhammet Erdoğan, Adana Şube Başkanımız Mehmet Sezer ve Şube Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu. 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen