Haber
2014-11-14 06:52:00
Gündoğdu'dan Çankırı Valisi Özcan'a ve Rektör Savaş'a Ziyaret

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Çankırı Valisi Vahdettin Özcan ve Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş’ı ziyaret etti. Vali Özcan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Memur-Sen’in yaptığı çalışmaları yakından takip ettiklerini söyledi. Özcan, yürüttükleri sorumlu faaliyetlerden ötürü Gündoğdu’ya teşekkür etti.


 

Gündoğdu, Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş’ı da makamında ziyaret etti. Memur-Sen’in gençliğe yönelik faaliyetlerine dikkat çeken Savaş, gençlerin zararlı alışkanlıklardan korunması için sivil toplum örgütlerine büyük görevler düştüğünü kaydetti.


 

Ahmet Gündoğdu, gençliğin şekillenmesinde üniversitelere büyük görevler düştüğünü belirterek, “Dik duran ama diklenmeyen, dindar ve demokrat; hem inancını, medeniyet değerlerini hem de evrensel hukuku ve demokrasiyi içselleştiren bir gençlik yetiştirmeliyiz” dedi.

 


 

Ziyarette, Memur-Sen İl Temsilcilik yönetimi, Memur-Sen’e bağlı sendikaların şube başkanları, Yapraklı Belediye Başkanı Ali Hasekioğlu, Yapraklı Kaymakamı Mehmet Kalkar da hazır bulundu. 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen