Haber
2010-05-31 07:21:13
Hainlere Hadleri Bildirilsin

Hatay’in Iskenderun Ilçesi’nde teröristlerce askeri birlige düzenlenen saldirida 6 asker sehit olurken, 9 asker de yaralandi. Dün ise, Sirnak’ta çikan çatismada 3 asker ile Siirt’te pusuya düsürülen 3 korucu sehit olmustu.

 

Birlik ve beraberligimize, milletimizin baris ve huzuruna yönelik bu tür menfur saldirilari lanetliyor, terör örgütü PKK’nin kökünün kurutulmasi için atilmasi gereken her türlü adimin ivedilikle atilarak, bu hainlere hadlerinin bildirilmesini bekliyoruz.

 

Baris ve huzurumuzu hedefleyen, menfur emelleri ugruna askerimizin kanini akitan, milletimizi tedirgin etmeyi hedefleyen terör örgütü asla basarili olamayacak ve masaligini yaptigi unsurlarla hak ettigi karsiligi kesinlikle alacaktir.

 

Yüzlerindeki maskenin düsecek olmasinin ve yasam alanlarini yitirecek olmanin telasiyla son çirpinislarini yapan terör örgütü mensuplari ve yandaslari bundan sonra da arzuladiklari ortami bu ülke sinirlari içinde bulamayacaktir.

 

Puslu hava özlemiyle yanip tutusanlarin bu umutlari kursaklarinda kalacak ve asla amaçlarina ulasamayacaklardir.

 

Ülkemizin aydinlik yarinlari adina olumlu adimlarin atildigi süreçte, kaos ortami meydana getirenler, ancak tarihten ders almayan bedbahtlardir.

 

Milletimiz, birlik ve beraberlik içinde terörün üstesinden gelecek azim, güç ve kararliliga sahiptir.

 

Egitim-Bir-Sen olarak, terörün her türlüsünü lanetliyor, saldirilarda hayatini kaybeden sehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize sabir ve bassagligi, yarali askerlerimize de acil sifalar diliyoruz.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen