Haber
2015-12-24 06:59:45
Hak-İş kısa film yarışmasının ödül törenine katıldık

 

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Hak-İş tarafından düzenlenen kısa film yarışmasının ödül törenine katıldı. Emeğe Saygı konulu yarışmanın ödül töreni, Ankara Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

 

 

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kolukısa’nın da katıldığı ödül töreninde konuşan Genel Başkan Ali Yalçın, Hak-İş’in, Türkiye’de sendikacılığı vandalizmden kurtararak, alın terinin karşılığını bulması için demokratik haklarını kullanarak sendikacılığı başka bir boyuta taşıdığını kaydetti. Yalçın, şunları söyledi:

“Hak-İş, hak ararken haksızlığa düşen emek hareketini bu döngüden kurtarmıştır. Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen olarak, biz de kültür alanında birçok önemli çalışmaya imza attık. Sendikamızın kurucu genel başkanı, ‘yedi güzel adam’dan biri olan Mehmet Akif İnan’ın kültür ve edebiyat adamı olması bize bu sorumluluğu yüklemiştir. Okuyan, yazan öğretmen profili için gece gündüz demeden çalışan Kurucu Genel Başkanımız Mehmet Akif İnan’ın hatırasına ‘Unutamadığım Öğretmenim’ adlı yarışmamızın bu yıl altıncısını düzenliyoruz. Yarışmanın il birincilerinin eserlerini Mehmet Akif İnan’ın ölüm yıldönümünde kitaplaştıracağız. Kısa film yarışmamızın bu yıl ikincisini düzenliyoruz. İlkini ‘Öğretmen’ temalı yaptığımız kısa film yarışmasında bu yıl tema ‘Örgütlenme.’ Yarışmamıza katılım devam etmektedir.”

Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. 

 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen