Haber
2011-12-09 06:28:48
Hayat Boyu Ögrenme Genel Müdürü Biçerli’den Sendikamiza Ziyaret

Milli Egitim Bakanligi Hayat Boyu Ögrenme Genel Müdürü Doç. Dr. Mustafa Kemal Biçerli, sendikamiza iade-i ziyarette bulunarak, Genel Baskanimiz Ahmet Gündogdu ile görüstü.

 

Ziyarette konusan Ahmet Gündogdu, Bakanlik üst düzey görevlerine yeni atanan bürokratlardan kamuoyunun çok sey bekledigini ifade ederek, Milli Egitim Bakanligi’nin yeniden yapilandirilmasinin egitime ve egitim camiasina çok sey kazandiracagini umdugunu söyledi. Bu kapsamda, Hayat Boyu Ögrenme Genel Müdürlügü’nün Bakanligin halka dönük yüzü oldugunu belirten Gündogdu, bu alanda yapilacak çalismalarla, özellikle okuma yazma seferberliginin devam ettirilmesi gerektigini, meslek sahibi olmayanlarin kurslarla desteklenmesinin önemine isaret etti.

 

Milli Egitim Bakanligi Hayat Boyu Ögrenme Genel Müdürü Doç. Dr. Mustafa Kemal Biçerli ise, yeni görevine IS-KUR Genel Müdürlügü’nden geldigini, üniversitedeki alani itibariyle Hayat Boyu Ögrenme konusuna vakif oldugunu, ekibiyle birlikte bu alanla ilgili yeni stratejik çalismalari tamamlamak üzere olduklarini, önümüzdeki dönemde özellikle kendisine bagli birimlerin daha islevsel ve verimli çalismasina önem verecegi kaydetti.

 

Biçerli, bu anlamda, egitim hizmet kolunda genel yetkili sendika olan Egitim-Bir-Sen’in ve sivil toplum kuruluslarinin yaygin egitim faaliyetleriyle ilgili tespit ve tekliflerinden yararlanmak istedigini ifade etti.

 

Ziyarette, Genel Sekreterimiz Ahmet Özer ve Genel Teskilatlanma Sekreterimiz Murat Bilgin de hazir bulundu.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen