Haber
2011-10-22 06:26:30
Heyetimiz Depremzedelerle Biraraya Geldi


 Heyetimiz Depremzedelerle Biraraya Geldi



Heyetimiz Depremzedelerle Biraraya Geldi

Heyetimiz, yüregimizi kanatan depremin etkilerini yerinde görmek, depremzede vatandaslarimizin acilarini paylasmak amaciyla Van’a giderek, depremde zarar gören vatandaslarimizla ve egitimcilerle biraraya geldi.

   

23 Ekim 2011 Pazar günü Van’da meydana gelen depremden etkilenen insanimizi, bu aci günlerinde yalniz birakmamak ve incelemelerde bulunmak üzere Memur-Sen Genel Sekreteri Günay Kaya baskanliginda Van’a giden heyetimiz, depreme maruz kalan vatandaslarimizla ve üyelerimiz ile görüserek acilarini paylasti.

 

Heyet, ayrica, deprem bölgesinde yasanan magduriyeti ve temel ihtiyaçlari yerinde tespit ederek, Memur-Sen camiasinin destek ve katkilarini bölgeye yönlendirecek.

 

Memur-Sen Genel Teskilatlanma Sekreteri Metin Memis, Bayindir-Memur-Sen Genel Baskani Abdülhadi Karasapan, Genel Sekreterimiz Ahmet Özer ve Diyanet-Sen Genel Egitim Basin ve Halkla Iliskiler Sekreteri Cebrail Yakisir’dan olusan heyet adina degerlendirme yapan Memur-Sen Genel Sekreteri Günay Kaya, “Deprem dolayisiyla insanimizin yasadigi derin aciyi bütün bir millet olarak yüregimizde hissediyoruz. Depremzedelerimizin yaralarini sarmak için Memur-Sen olarak milletimizle elele her türlü destegi vermeye haziriz” dedi.

 

Genel Sekreterimiz Ahmet Özer ise, yaptiklari görüsmelerde, 50’nin üzerinde ögretmenin hayatini kaybettigi, birçok ögretmenin ise enkaz altinda kurtarilmayi bekledigi bilgisini aldiklarini ifade ederek, sayinin daha da artmamasi temennisinde bulundu.

 

Resmi rakamlara göre, 7.2 siddetindeki depremde simdiye kadar 432 vatandasimiz hayatini kaybederken, bin 352 vatandasimiz ise yaralanmistir.

  Depremde hayatini kaybeden vatandaslarimiza Allah’tan rahmet, ailelerine bassagligi, yaralilarimiza ise acil sifalar diliyoruz.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen