Haber
2010-09-17 07:21:45
Huzura Mayinli Tuzak

Daha özgür, daha demokratik bir Türkiye’ye adim atilmasinin ardindan imzalanan toplumsal sözlesmeye mayinli tuzak kuruldu ve 9 vatandasimiz hayatini kaybetti, birçok vatandasimiz da yaralandi.

 

Uluslararasi terör örgütü ve istihbarat teskilatlarinin kuk- lasi olarak, kendi ülkesinde kan akitan, barisa ve huzura sürekli dinamit koyanlarin bu kirli emel ve isteklerinden vazgeçmesinin zamani çoktan geçmistir.

 

Bu ülke insani, bir bütün olarak toplumsal sözlesmeye imza atmisken, bu sözlesmeyi mayinli tuzaklarla bozmaya akintiya kürek çekmektir. Milletimiz, sonu darbeyle biten kanli olaylarda karsilastigi toplumsal provokasyona artik gelmemektedir.


Huzur ve baristan rahatsiz olanlarin, ülke insaninin mutlulugunu bozma ve sabote etme girisimleri de hiç bitmeyecektir. Artik milletimiz su gerçegi çok iyi bilmektedir: PKK hak ve özgürlük arama örgütü degil, eli kanli bir terör örgütüdür. Eylemlerini de mensei belli olmayan, ancak kamuoyunca malum istihbarat ve terör örgütleri adina gerçeklestirmektedir.

Mayinli saldirida dikkat çeken bir baska husus ise, mayinin patladigi bölgede iki adet daha mayinin bulunmasidir. Eylemine imza atma veya hedef sasirtma olarak birakilan mayinlarin bizi kanli eylemin sahiplerine ulastirmasini umut ediyoruz.

 

Hak arama iddiasinda bulunan eli kanli terör örgütünün masum insanlarin ve çocuklarin hayatina kast etmesi, bu örgütün bölge halkinin sesi ve mücadelecisi olmadigini da ortaya koymaktadir. Bölge halkina istihdam saglayan bir isletmenin, boykot kararini elestirdigi için talan edilmesi de bu yönde degerlendirilmelidir.

 

Terörle mücadelede topyekûn kararlilik çagrimizi bir kez daha tekrarliyor, kanli saldiriyi gerçeklestirenleri lanetliyoruz. Hayatini kaybeden vatandaslarimiza Allah’tan rahmet, yarali vatandaslarimiza da acil sifalar diliyoruz.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen